Rätt svar angående klädfrågan..

 


 Kjolen kommer från H&M och är helt underbar, jag är kär!


Första advent! 091129

Glad 1:a advent!
Nu är första ljuset tänt och nedräkningen till jul har startat, mysigt!

Igår kväll var det party, kvällen startade hemma hos oss med middag och lite sjungande både med lips och till julsånger. Efter en väldigt lång stund för vi var väldigt sega igår begav vi oss väg till Sandras och hennes killes inflyttningsfest i Årsta, det blev en super trevlig kväll som vanligt när jag och Martina festar tillsammans. Vi måste göra detta oftare gumman :)
Det blev dock ingen utgång utan vi stannade i Årsta hela kvällen och sen blev vi hämtade och jag fick skjus hela vägen hem till dörren, tack Micke!


Idag har jag gjort absolut så lite som möjligt, jag har legat i sängen och kollat på alla söndags repriser och nu på kvällen har vi hämtat ner adventsljustakarna från vinden. Skulle pluggat idag men det blev inte så, tur att det bara är arbetsdag på praktiken till 12 imorgon, sen blir det direkt hem och läsa hela eftermiddagen.

/Sara

Lördag 091128

Idag är det lördag, en vecka har gått av praktiken och det är riktigt skönt med helg!
Dagen har tillbringats i stan tillsammans med Martina, jag har inhandlat en topp på top shop (det där lätt fjantigt) så nu är julaftonskläderna fixade. Bra att vara ute i god tid!

Nu håller jag på och fixar i ordning mig, alldeles strax kommer Martina och äter middag.
Sen ikväll ska vi iväg på inflyttnings/födelsedagsfest hemma hos Sandra och sedan ev utgång.

Jag hoppas ni får en kul kväll, det ska jag ha ialla fall :)
/Sara


Nyaste i garderoben..



Här ser ni ett smakprov på det nyaste i garderoben,
Någon som kan gissa vad det är?


Måndag 091123

Idag var man tillbaka på praktiken igen, efter tre veckor i skolan. Det kändes kul att vara tillbaka men det är helt galet vad snabbt man vänjer sig vid att inte jobba 8 timmar om dagen. Kroppen och huvudet är helt slut efter halva dagen, men om bara några dagar är kroppen inne i jobbtempot igen.

Har precis ätit middag, blev svampsoppa och rostatbröd, lagom enkelt en måndagskväll.

Nu sitter jag och väntar på att halv åtta hos mig ska börja strax och efter det ULLARED och sedan avslutas kvällen med Paradise Hotell. Jag kommer sitta bänkad i soffan hela kvällen, tur man är ensam hemma en stund till så ingen snor tv:n ifrån mig ;)

/Sara


Lördag 091121

God kväll alla glada!

Har haft en lugn lördag med promenad och en sväng ner till centrum.
Såg precis första avsnittet av Robinsson Karibien, det kan nog bli en spännande omgång även denna gång. Det tog ca 30 minuter in i programet innan deltagarna började bilda pakter. Undra om detta är det smartaste sättet att överleva, alla vet ju att Robinson är mer ett socialt spel än ett fysiskt äventyr. Skulle du gå med i en pakt om du var med i Robinson?

Kvällens middag bestod av min nya passion här i livet SUSHI, mums!

              

/Sara


Fredag 091120

Idag är det fredag, bästa dagen på veckan!

Har varit iväg på seminarium nu på förmiddagen 9-12. Vi hade muntlig gruppredovisning kring en bok om förskolan med inriktning på barns lärande och kunskap. Jag var jätte nervös innan av någon konstig anledning? De senaste redovisningarna har jag inte alls varit så nervös men idag slog det till ordentligt, antar att det hade att göra med ny seminarieledare bland annat. Men nu efteråt känns det bra, jag sa det jag skulle och det gick helt okej tycker jag! Det är viktigt att tänka: Man kan inte göra mer än sitt bästa!

Detta var sista skoldagen på ett tag, för på måndag ska vi ut på VFU igen i två veckor. Det ska bli skönt med lite avbrott från allt läsandet, plus att det ska bli jätte kul att träffa barnen igen!

/Sara


Risk för långt inlägg!

Förlåt, ingen uppdatering igår pågrund av massor av aktiviteter från tidig morgon till sen kväll men nu är jag tillbaka..

Igår startade dagen med föreläsning mellan 10-12 om hur vi ska observera och intervjua under VFU:n som startar nästa vecka, föreläsningen gick snabbt, var intressant och tyvärr sista föreläsningen med gamla seminarieläraren P, trist att hon ska sluta. Synd bara att folk måste gå till angrepp på varandra inne på föreläsningarna, suck! Ibland är det verkligen sandlåde nivå på vuxna människor..

Efter föreläsningen snabbade jag mig hem, åt lite lunch och lämnade tunga böcker för att sen bege mig in till stan och träffa Selma! Alltid lika trevligt, vi tog en lång fika och strosade runt i lite affärer.
Sen åkte jag direkt till söder och möte upp Andreas, resten av kvällen tillbringades hemma hos Andreas pappa med god middag, trevliga samtal och ULLARED!

Idag har jag läst kurslitteratur, varit på seminarium 14-17, ätit middag och läst ännu mera!

Nu tar jag ledigt för ikväll, snart börjar Andra avenyn och sen är det nästan god natt för imorgon ska jag träffa min grupp redan klockan 08:00 för att förberedda en presentation till på fredag.

/Sara


Julönskning..

Efter som vi börjar närma oss jul..
Snälla jultomten, denna väska får gärna ligga under min julgran http://apriqot.jetshop.se/Default.aspx (Väskan Iris i färgen brun).

Visst är den fin?


Söndag 091115

Tänkte börja med att berätta att jag har slagit besöksrekord på bloggen idag, WOHO!

Idag har det varit en väldigt lugn dag som bestått av plugg och sega i soffan.
Vädret har varit hemskt tråkigt så det var helt okej att sitta inne med skolböckerna, dessutom var boken riktigt intressant vilket gjorde att det till och med var intressant att läsa idag. Jag blir alltid så glad när det kommer en kurslitteratur som man känner verkligen ger en något att läsa.

Imorgon är det föreläsning 10-12 och på eftermiddagen ska jag träffa Selma.                                                                                                   


             Såhär glad blir jag när det blir besöksrekord!             


Trevlig lördag kväll!

Nu ikväll har mina föräldrar varit hemma hos oss på middag. 
Till förrätt bjöd vi på: Avocado med kräftstjärtar (som jag glömde ta kort på)
Varmrätt: Tonfiskpasta. Det var första gången jag lagade denna rätt men garanterat inte sista, det smakade riktigt gott och kaprisen var verkligen pricken över i:et.

                                                        

Efterrätt: Bär, Kessela vanilj och Digestiv kex ovan på. (Recept från Martina)
 
                                                           
 
Efter maten ville mamma och pappa testa vårat X-box, vi började med att spela Lips (singstar spel för X-box). Min mamma som aldrig sjunger inledde med att säga att hon verkligen inte tänkte sjunga men efter att jag och Andreas sjungit första låten tillsammans tog mina föräldrar över mikarna och tillslut fick jag till och med sjunga en låt med mamma. Roligaste citat ikväll sa mamma när hennes poäng visades efter att hon sjungit: "Sara blir Astroid, Lasse blir stjärnskott och jag blev en gråsten". Efter det spelade vi Guitar Hero, Andreas regerade som vanligt, Jag och pappa regerade inte och mamma gav inte upp, hon skulle lära sig spela och blev tillslut riktigt duktig!

Tack mamma & pappa för att ni ville komma över på middag, det blev en riktigt lyckad lördags kväll!
    
       
     
          

         

/Sara


Lördag 091114!

God morgon!
Nu är det lördags morgon och jag slog upp mina ögon vid 08:00 och har sedan dess varit pigg så tänkte det var lika bra och kliva upp och göra lite nytta (läs blogga). Ingen sovmorgon här inte, men jag känner mig riktigt pigg ändå!

Igår kväll hade jag och Andreas myskväll med tacopaj, idol och Johan Falk film.
Jag är helt förälskad i de filmerna, har ni inte sett dom så måste ni göra det genast annars har ni verkligen missat riktigt bra filmer!

Idag är det mycket som ska fixas städa lägenheten, gå till cenntrum och laga middag för ikväll kommer mina föräldrar över på middag, mysigt! Och jag ska laga en maträtt som jag aldrig gjort förut, men mer om det senare :)
                 
/Sara 


Tisdag 091110

Idag hade jag ledig dag från skolan, vilket innebär inga lektioner men dock 40 sidor att läsa.

Jag har hunnit mycket idag fast det känns som det varit en lång och seg dag. Dagen startade med en sovmorgon, klockan var ställd men ändrades snabbt om och jag kunde i godan ro somna om 1 timme till. Sen åt jag en lång frukost, tittade på Efter Tio på tv 4, som denna vecka har tema bloggar, spännande! Resten av dagen har jag plockat lite här hemma, läst de sidor som ska vara lästa tilll seminariet imorgon och varit borta på bibloteket och fixat ett lånekort samt frågat efter en bok som jag behövde som såklart var utlånad och 3 jävla andra människor stod på kö till innan mig.. Jag gav upp och fick gå hem utan bok!

Det enda som inte blev av idag var att jag och pappa hade tänkt passa på att äntligen ta vaccinet mot svininfluensan.
Jag vet att många fortfarande inte har bestämt sig om de ska ta vaccinet, är rädda för sprutor, är rädda för biverkningar men jag är helt säker, jag vill ta vaccinet och jag vill göra det nu!
Men vi måste tyvärr vänta någon vecka till, just nu är det fortfarande riskgrupperna och barn och ungdomar upp till 18 år som ska prioriteras. Jag hoppas och håller tummarna att jag håller mig borta från att bli smittad tills dess att det är min tur!

/Sara


Måndag 091109

Helgen gick i ett rasande tempo och jag har knappt hunnit sitta vid datan.
I lördags var det middag tillsammans med gamla gymnasietjejerna, tyvärr var det många som inte kunde komma men det var ändå super kul att ses. Tack Martina för en jätte trevlig kväll! <3

Igår var jag och firade världens bästa pappa på farsdag, han fick blommor och tre trislotter.

         

Idag var det skola igen, föreläsning med introduktion till tredje delkursen.
Innan det lämnade jag in hemtenta nummer 2, så nu är det dags för den långa nervösa väntan tills den är rättad igen..

/Sara

Nytt i garderoben..

Igår eftermiddag var jag en sväng nere i centrum och denna härliga koftan från h&m fick följa med hem, blir toppen att värma sig med nu när vintern börjar krypa allt närmare.

                
/Sara

Torsdag 091105

Dagen har hittils gått i skrivandet och tentans tecken!
Nu är jag klar med allting utom avslutningen med egna reflektioner och jag har exakt ett halvt papper kvar till mitt förfogande, nu pausar jag för idag och sover på saken tills imorn för att bäst komma fram till hur jag ska kunna utnyttja den sista halva A4:an..

Just nu lever jag i ett strukturerat? kaos vid köksbordet..
          
/Sara

Onsdag 091104

Onsdag, idag har det varit stora skrivar dagen här hemma.
Jag har varit inne i tentabubblan hela dagen och har hunnit långt faktiskt men jag har varit väldigt irriterad. Tentan får bara vara på 6 sidor och det kommer bli svårt att få med allt jag vill på dessa 6 sidor, man måste välja bort saker som man vill ha med och det känns som den kommer bli väldigt fyrkantig pågrund av brist på utrymme. Men imorn fortsätter jag skrivandet, vi får hoppas det går lika bra då!

Nu ska jag och min sjukling gå iväg till affären och handla, det får bli dagens utflykt.

/Sara


091102

Idag summeras dagen i en lista för dagen har haft många plus:

+
Idag hade vi seminarium, det var roligt att vara tillbaka i skolan igen.
Äntligen kunde jag hämta ut gamla tentan med kommentarer, VG!
Jag har börjat skriva på nya tentan, och jag är klar med tratten som jag nojat mest över.
Förkylningen håller på att gå över, blev jag bara såhär sjuk kom jag lätt undan denna gång.
Halv åtta hos mig & Ullared ikväll på tv, jag kommer sitta bänkad!
         
/Sara


RSS 2.0