Valborgsmässoafton - 20100430!

God kväll alla glada!
Jag tänkte bara passa på att skriva ett snabbt inlägg, detta har varit en väldigt stressad vecka därför väldigt dålig uppdatering. Igår fick vi ÄNTLIGEN nycklarna till nya lägenheten, underbart! (Mer om info om nya lägenheten kommer!) Idag hade vi 12-dag på praktiken så det blev en kort dag och sedan dess har jag sovit en power nap och gjort i ordning mig.
Ikväll kommer det över lite folk på middag och sedan skall vi ner och kolla på brasan i centrum.
Jag önskar er alla en fin valborg!


Kvällens Sara!


Tisdag - 20100427!

Denna vecka har verkligen startat i ett rasande tempo och lär fortsätta så också.. För detta är veckan med stort V för på torsdag får vi äntligen tillträde till lägenheten, denna månad kan ha varit den längsta månaden i mitt liv känns det som eftersom det bara varit en ända lång väntan..
Idag har jag haft en bra dag på praktiken med underbart väder och sedan var min mentor från skolan ute på sitt första besök och hälsade på. Det gick jätte bra även om jag var lite nervös innan han dök upp, nästa vecka kommer han tillbaka för ett längre besök där jag både skall hålla en aktivitet och för ett längre samtal.
Sedan jag kom hem har vi städat, betalat räkningar och sett på Hammarby matchen som var en riktig fröjd idag, älskade bajen!

Imorgon kväll skall jag och Andreas hålla i visningen av våran lägenhet för kommande hyresgäster. Det känns lite jobbigt att det kan komma ända upp till 30 personer som skall klampa in här så vi hoppas verkligen att inte så många är intresserade och dyker upp här imorgon.

Nu skall jag krypa till sängs för imorgon väntar en ny dag på praktiken!

Lördag - 20100424!

Idag har det verkligen varit super fint väder hela dagen och jag har invigt både min gröna vår/sommarjacka och mina vårskor, underbart!
 Jag har hunnit med massor idag, dagen startade med tandläkarbesök som lyckligtvis inte blev så kostsamt som jag befarat. När jag kom hem åkte jag och Andreas till Sundbyberg där han skulle handla på en affär och sen åt vi en super mysig lunch innan vi åkte hem igen. Nu ikväll har vi haft tvättstugan hela kvällen och sett på sista delen i Millenium serien.
Nu skall jag hänga upp den sista tvätten och sedan lägga mig i sängen och se på min Sex and the city box.


Dagens Sara!

När dessa skönheter kommer fram ur garderoben
vet man att sommaren snart är här..

(P.s)
Idag har jag slagit besöksrekord här på bloggen med massor av besökare, underbart.
Skriv gärna en kommentar om vilka ni är som läser, det är alltid roligt :)


Fredags kvällen i text och bild!

Igår kväll var jag i stan och träffade tjejerna från gymnasiet. Vi brukar ju alltid äta middagar hemma hos varandra men igår hade vi bestämt att ses på stan över några glas, ett väldigt bra intiativ av M & S.
Vi hamnade på Underbara Bar på söder och eftersom vi kom ganska tidigt på kvällen lyckades vi få ett bord där vi kunde sitta timme in och timme ut medan stället fylldes med mer och mer människor. Tack tjejer för en riktigt lyckad kväll med trevligt umgänge och god dricka, det är alltid lika kul att ses!




A & S!

M & jag!

A & S & L!

Min super goda Cosmopolitan!


Fredag - 20100423!

God kväll alla glada!

Äntligen är det fredag och det skall bli så skönt med någon dags ledigt för jag har en lång "att göra lista".
Nu har vi precis ätit hemmagjorda hamburgare till middag. Det blir alltid tusen gånger godare när man gör dem själv mot när man äter det på snabbmatskedjorna och jag inbillar mig även att det är lite nyttigare!

Nu ikväll skall jag iväg till stan och träffa tjejerna från gymnasiet på någon pub eller uteservering, vi får väll se vad vädet tillåter.
Hoppas ni får en fin fredagskväll!

JUST IDAG ÄR JAG STARK!

Det blir ett snabbt inlägg då jag sitter och skriker i soffan och kollar på Hammarby - Sundsvalls matchen. Hittils står det 2-1 till Hammarby som tidvis visat på riktigt snyggt spel!
Känns lite trist att inte vara på plats på Söderstadion när det är första hemmamatchen för säsongen men det kommer bli många sommarkväll där innan sommaren är över..
En riktig toppenkväll, jag har verkligen längtat efter att fotbolls säsongen skulle dra igång igen! 


FORZA BAJEN!


Bilder från eftermiddagens promenad..

Här kommer lite bilder från eftermiddagens promenad med flera vårtecken i Norrköping.
Vi såg massor av blåsippor och även några få vitsippor som slagit ut, våren är äntligen här!


Dagens Sara!



Blåsippor i massor..



Tussilago

Pappa letar efter älgar :)

Vårens sista snö..


Söndag - 20100418!

Nu sitter jag i Norrköping hos farfar och bara njuter av denna lugna söndag.
Igår när vi kom hit så åt vi god mat,  pratade, fikade och på kvällen tittade vi på Millenium serien.
Idag har jag tagit en lång sovmorgon, pluggat lite och nu om en liten stund skall vi bege oss ut på en liten promenad och andas lite lantluft, resten av dagen skall vi umgås och äta middag för att senare ikväll bege oss hemåt igen.


Lördag morgon - 20100417!

God morgon allihopa!
Nu har jag ätit frukost och packningen är klar så dags att börja bege sig mot Norrköping.
Hoppas ni får en bra start på denna lördag!


Fredag - 20100416!

Äntligen har jag fått en headbild igen och lite färg på bloggen, tack jätte snälla Kamilla för hjälpen!
Och dagens ÄNTLIGEN 2 är att det är fredag och denna skolvecka är över, denna vecka har verkligen varit ansträngande med långa dagar och massor med svåra övningar.
Men nu på måndag är det dags för praktik i 3 veckor igen!

Här hemma har vi precis avslutat en super god middag med egen gjord sushi. Resten av kvällen blir det soffmys med Talang och eventuellt lite webb-tv samt packa lite för imorgon skall jag och mina föräldrar åka till farfar över helgen. 




Torsdag - 20100415!

Torsdag kväll och denna väldigt intensiva vecka börjar lida mot sitt slut, bara imorgon kvar innan man äntligen får någon dags behövlig vila! Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering här i bloggen men just nu är det skola hela dagarna och ikväll har jag även pluggat ända tills alldeles nyss (jag som aldrig brukar plugga efter klockan 17:00 på eftermiddagen) så nu tar jag äntligen lite ledigt för ikväll.
Idag har vi lärt oss allt om hur kottar och växter förökar sig på föreläsningen och på seminariet fick vi disikera dem.. just nu känns det som man mera skall bli en biolog än lärare men förhoppningsvis kommer det väll något bra ur detta också!

Nu skall jag krypa upp i soffan och göra absolut ingenting resten av kvällen, underbart!
/Sara

Måndag morgon - 20100412!

God morgon måndag!
Måndag igen och en ny vecka är igång, denna veckan kommer precis som den förra bestå av långa dagar i skolan och väldigt mycket att läsa.
Idag står två seminarium på schemat så nu är det dax att göra sig i ordning.
Hoppas ni får en fin start på den nya veckan!


Dagens Sara


Lördag - 20100410!

Igår kväll hade jag en jätte trevlig kväll hemma hos L med god mat, drinkar och singstar tills vi blev alldeles hesa. En väldigt lyckad kväll!

Idag har vi varit en sväng i centrum och handlat på eftermiddagen. Sedan vid halv 3 blev vi upphämtade här hemma för att åka vidare till helgens födelsedags firande nummer 2 av min kusin A som fyllt 25 och henens pappa. Det bjöds på god buffé och till efterätt blev det marängsviss, mycket mycket gott.
Nu blir det soffmys resten av kvällen för imorgon skall jag plugga massor hela dagen och på kvällen skall vi ha middag här hemma.


Dagens Sara

En del av buffén..

Och ännu mera mat :)



Fredag - 20100409!

Fredag och äntligen helg! Det känns som det varit en lång vecka i skolan även om det var "kortvecka" med bara 4 dagar, vi har gått långa dagar hela veckan så nu skall det bli skönt med helg och lite ledigt!

Ikväll skall jag iväg på middag och lite födelsedags firande hos L tillsammans med två andra tjejer från skolan, skall bli riktigt trevligt!
Hoppas ni får en fin fredagskväll!  


En suddig dagens Sara!


Tisdag 20100406!

Idag är det tisdag och jag har haft en lång dag i skolan med drama och bild på schemat. Det var en rolig och intressant dag med mycket skratt och annorlunda uppgifter. Ibland är det verkligen skönt att slippa tänka på kurslitteratur och föreläsningar och istället bara ägna sig åt praktiska uppgifter som idag.

Just nu sitter jag i soffan och vilar mig tillsammans med min vetekudde. Jag tror att jag håller på att få tillbaka min magkatarr som jag hade för ca 2 år sedan så nu skall jag krypa upp i soffan och vila resten av kvällen!


Dagens Sara!


Måndag 20100405!

Sista dagen på ledigheten lider mot sitt slut och så även påsken för detta år. Det har varit ett par riktigt sköna dagar med sovmorgnar, solsken och god mat. Det känns som jag verkligen har behövt dessa dagar för att samla energi inför den nya delkursen som drar igång på riktigt imorgon i skolan..

Idag har jag varit en sväng till Barkarby Outlet tillsammans med mamma. Jag shoppade inget på outletet när vi kollat klart där gick vi över till en affär med tapeter och då hittade jag en jätte fin tapet som skulle passa perfekt till sovrummet i våran nya lägenhet. Men vi skall kolla lite mer innan vi slutligen bestämmer oss för vilken det blir.. 

Nu skall jag fortsätta kolla på Halv åtta hos mig och senare ikväll blir det Johan Falk filmen.


Dagens Sara!


Påskafton - 20100403!

Glad påsk allihopa, hoppas ni haft en bra dag och njutit ordentligt av det underbara vädret!

Vi är nyss hemkomna efter att ha varit på påskmiddag hos mina föräldrar.
Jag är jätte trött så tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag kryper till sängs.
Imorgon får vi se vad som händer men jag måste ialla fall plugga en stund på förmiddagen..

Tänkte också passa på att gratta min fina vän M som fyller 22 år idag.
Grattis på födelsedagen gumman, jag hoppas du haft en fin dag! <3


Dagens Sara med lockigt hår!


20100401-Skärtorsdagen!

Idag är det Skärtorsdagen och jag har haft en jätte skön ledig dag.
Dagen aktiviteter har varit promenad till affären, lite plockning här hemma och massor av webbtv.
Nu har vi precis avslutat våran middag som bestod av en förrätt med lite påsktema och en varmrätt med kyckling, klyftpotatis och tzatiki.
Hoppas ni haft och får en fortsatt fin Skärtorsdag!


Kvällens förrätt!


Skärtorsdagen!


Dagens Sara!


RSS 2.0