ÄNTLIGEN!

Efter flera veckors väntetid har min julklapp av älsklingen äntligen kommit.
I fredags var vi och hämtade ut den på posten och den är precis så fin som jag trodde!


Fin brun färg och härligt skinn!





Söndag 20100131!

Igår kväll var det älsklingens spelning och det blev en jätte lyckad tillställning!
Musiken var grym och sista timmen var det riktigt bra drag. Jag och Martina dansade en liten sväng och jag konstaterade att det var alldeles för länge sedan jag var ute och dansade. Jag var en stolt flickvän igår, älsklingen var super duktig!


Älsklingen!


Spelning ikväll!

Ikväll skall älsklingen ha spelning på Riddare Jakob i Jakobsberg. Det är första gången jag skall se honom spela ute på en riktig klubb så det skall bli riktigt spänannde! Jag är säker på att det går jättebra, musiken kommer vara grym!
Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!




Kvällens Sara!


Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!


Fredag 20100129!

Nu tycker jag att det har snöat färdigt på ett långt tag, det är inte roligt längre!
Igår morse fick jag stå och tränas med hur mycket folk som helst i väntan på bussen och stämningen var smått panikartad när bussarna kom och ALLA skulle försöka komma på. Imorse körde bussen fast vid busstationen i centrum och kom tillslut loss.. Jag är trött på snökaos nu.

Idag har vi varit ute i "skogen" (dungen bakom skolan) hela förmiddagen och kollat på fåglar, letat djurspår och mätt temperaturen under snön osv.
På eftermiddagen var vi inne och byggde spårfällor som vi sedan placerade ut i naturen. Dessa spårfällor skall vi hämta in på tisdag under seminariet. Det har varit en riktigt rolig dag med mycket frisk luft.

Nu ikväll skall vi iväg på middag hemma hos min kusin och hennes pojkvän.
Dags att göra i ordning, skall försöka hinna lägga in en "Dagens Sara" innan vi åker.






Våran söta spårfälla!


Måndag 20100125!

Idag är det måndag igen och jag har haft en skön start på den nya veckan med sovmorgon och hemma studier. Nu har jag precis ätit middag och resten av kvällen tänker jag tillbringa framför tv:n med Halv åtta hos mig, Familjen Annorlunda och Paradise hotell..

Det känns som detta kommer bli en rolig vecka, mina planer för resten av veckan ser ut såhär:
Tisdag: Skola, Tvätta på eftermiddagen, plugga, besök på kvällen av Martina.
Onsdag: Naturhistoriska muséet med skolan hela dagen, simma på kvällen.
Torsdag: Skola, plugga, lugn kväll hemma.
Fredag: Utflykt med skolan, Middag hemma hos kusin + pojkvän på kvällen.
Lördag: Älsklingen + F spelning på kvällen!
Söndag: Sova? :)


Mitt sällskap under dagen blev dessa två!


Lördag 20100123!

God eftermiddag!
Igår hade jag en jätte trevlig kväll tillsammans med Martina med lite godsaker och massor av prat, det kändes som våra munnar gick i ett men det gör de ju alltid när vi ses.


Tack Martina för dom fina blommorna!

Imorse kom mina föräldrar och hämtade mig och sedan började vi bege oss ner till farfar. Sedan vi kom har vi fikat och nu sitter jag här och väntar på att vi skall börja med middagen strax. Varför blir man alltid extra hungrig när man är här? Det måste vara den lantliga luften som gör en extra hungrig.
Resten av dagen lär gå i samma lugna tempo, ikväll blir det Robinsson och imorgon skall jag försöka läsa lite i skolböckerna som jag har med mig.

Hoppas ni får en fortsatt fin lördag!


Fredag 20100122!

Nu är jag nyligen hemkommen efter att ha fikat i stan. Det blev en snabb fika eftersom Selma hade lite halv bråttom iväg men lite kaffe och en uppdatering i varandras liv hann vi ialla fall med.






Nu sitter jag och väntar på att älsklingen skall komma hem så vi kan börja med middagen. Ikväll får jag besök av bästaste Martina, åh vad jag har saknat henne! Vi har inte setts sedan nyårafton så det känns som vi kommer ha en hel del att prata om. Jag skall även hinna med att packa lite för tidigt imorgon bitti skall vi åka ner till farfar.
Hoppas ni får en mysig fredag, det skall jag ha ialla fall!

/Sara


Dagens Sara!

 


Såhär ser jag ut idag!
Nu åker jag till stan och dricker kaffe!


Klänningar är kärlek!


Hela hösten har jag gått och kollat in denna skönheten men då prislappen
varit alldeles för dyr för att passa min plånbok blev jag väldigt
glad när jag förra helgen hittade den till vad jag tyckte ett riktigt
vrak pris! Detta är vad jag kallar ett riktigt FYND :D


Torsdag 20100121!

God kväll söta människor!

Nu börjar denna vecka lida mot sitt slut, en vecka som inneburit att andra terminen på högskolan har startat. Många nya människor, massor av namn, information och nya uppgifter har denna vecka handlat om.. Denna termin kommer fokuset ligga på naturkunskap och hur man skall kunna använda naturen i sin undervisning. Terminen kommer innebära många praktiska moment men jag känner också att det kommer bli tuffare. Jag tycker naturkunskap är invecklat men vill man nå sina mål och drömmar kan man inte bara åka färja rakt över havet, ibland måste man hoppa i och kämpa lite också..
Nu låter det som jag bara haft en jobbig vecka men så har det inte varit. Veckan har också som vanligt innehållit mycket glädje och skratt! Men nu har jag inga mer lektioner på denna vecka utan börjar först på tisdag igen, det skall bli skönt med lång helg även om jag kommer ha sällskap av mina böcker om fysik och rymden! :)

Imorgon skall jag sova länge och sedan på eftermiddagen fika med en kompis i stan. 
På lördag skall jag åka ner till farfar med familjen och sova där tills på söndag, det skall bli skönt att få byta lite miljö och mysigt att träffa honom igen! 

/Sara

Fredag- 20100115!

God förmiddag alla söta!

Äntligen är det fredag och om en liten stund skall jag bege mig mot skolan för att lämna in sista hemtentan för höstterminen! På måndag startar vårterminen med ny kurs, nya ämnen och ny seminariegrupp..

I onsdags kväll var jag tillsammans med pappa och såg på Avatar 3D. En riktigt häftig upplevelse med risk att låta tjatig ni har nog hört det förut men filmen är verkligen grym och nu känner jag mig helt Avatar frälst som ungefär resten av Sverige också!



Jag i mina nya snygga 3D glasögon!


20100112!

Hej allihopa!
Dålig uppdatering men jag har väldigt mycket skolarbete och mycket andra tankar i mitt lilla huvud.
Igår hade vi stor redovisning kring waldorfpedagogiken i skolan, det gick bra och jag var väldigt nöjd med min egen insats. Under förra redovisningen blev jag väldigt nervös, något som till stor del berodde på att jag inte hade övat så mycket så hade jag denna gång tränat ett antal gånger både inför min mycket intresserade pojkvän och framför spegeln. Och se, övning ger också resultat och jag var inte alls en lika nervös sara igår!

Idag har jag börjat på sista tentan innan vi nästa vecka startar med den nya kursen. Jag satt 7 timmar framför datorn och böckerna idag, fråga 1 är nästan klar och jag är nöjd över dagens insats.
Imorgon fortsätter skrivandet och på kvällen skall jag gå på bio och se Avatar tillsammans med pappa. Det ska bli skönt att få tänka på något annat än tentan en liten stund för annars känns det som man sover, äter och tänker tenta under dessa veckor..

/Sara


20100105

Nu är det 2010 och det känns konstigt att skriva, hur skriver man egentligen? Det låter fel att skriva förkortningen 10 så jag fegar och skriver hela årtalet. Någon annan som också tänkt på det eller hur skriver ni?

Jag har blivit förkyld igen, det bröt ut ca 3 dagar efter att jag jobbat min sista dag på förskolan. Precis sådär lagom tills skolan började igen. Men som tur är finns det panodil, blåbärssoppa och näsdroppar och peppar, peppar men idag känns det faktiskt redan mycket bättre. 

Imorgon ska jag tillsammans med några andra hem till en tjej i min seminariegrupp och göra ett grupparbete om Waldorf pedagogiken som vi skall ha en stor redovisning om på måndag.

/Sara 


Nyårsafton!

Igår var det nyårsafton, kvällen startade hemma hos med middag, Laxtoast till förrätt, Oxfile & klyftpotatis till varmrätt och marrängsviss till efterrätt. En jätte god nyårsmiddag!



Sedan bar det iväg till Skogås där vi tillbringade våran nyårafton. Trevligt sällskap, god dricka och en väldig massa sing star får beskriva kvällen med några korta ord.
När klockan slog 00:00 stod vi alla ute på loftgången och tittade på fyrverkerierna, det var väldigt kyligt men det var så fina fyrverkerier i alla möjliga färger att jag trotsade kylan och stod ute en lång stund och tittade.
Tack Martina & Micke för ännu en trevlig nyårsafton!


Nyårs outfiten!

Jag & världens bästa Martina!




Gott nytt år älskling!


RSS 2.0