Dagens Sara - Midsommarafton 20100625!


Dagen till ära hade jag min vita sommarklänning från Gina Tricot!

Och mina underbara örhängen som är en present från mormor & morfar.


Midsommarafton - 20100625!

Midsommarafton firades detta år i Stockholm hemma hos mina föräldrar. Vi var bjudna till Norrtälje och Andreas familj där vi firade förra året men eftersom vi ville passa på att utnyttja helgen till att fixa i lägenheten så blev vi hemma i stället. Midsommarafton startade med en sovmorgon och sedan bar det iväg till lägenheten för att packa upp några lådor och montera soffan. Vid 13:30 var det dags för sillunch och sedan bestod resten av dagen av tårta, grillat, umgänge och kubbspel. En lugn men väldigt trevlig midsommar vilket passade oss ganska bra denna sommar när tempot annars är 110 % hela tiden med flytt och jobb.

Midsommarafton i bilder:




Sillunchen är framdukad

Sill är min favorit på midsommar!

Älsklingen spelar kubb

Efter kubben åt vi tårta för att fira mamma & moster som fyllt år.

Senare på kvällen blev det grillat!

Och kvällen avslutades med jordgubbar och mjölk!


Mammas födelsedag - 20100623!

I onsdags var det mammas födelsedag och på kvällen var vi ute och firade. Vi åt middag på en jätte mysiga resturang som heter "Greken på hörnet" som ligger på Söder. En mycket trevlig kväll med god mat och mamma verkade nöjd med sina presenter från oss som bestod av fotkräm, Kajsa Ingmarssons nya bok och en ny mascara.


Förrätten

Varmrätten: Grekiska köttfärsbiffar med feta ost, mums!

VI <3

Bästaste mamma öppnar paket!

Efterrätten, Yougurt & grekisk honung


Det kungliga bröllopet!

I lördags var det äntligen dax för det kungliga bröllopet som många av oss i Sverige laddat för i flera månader. Jag var bjuden hem till min moster för bröllopsvaka tillsammans med mamma, mormor och kusin.
Det blev verkligen en heldag framför tv:n där vi satt från 13:30 till 00:45 när säningen var slut med endast en pause för mat i ca 1 timme. Så vi upplevde allt från upptakten till kyrkan, bröllopsakten, kortegen, vinkningen från balkongen, middagen, tårtan, bröllopsvalsen - Vi missade inget.
 
Jag hade verkligen sett framemot bröllopet och det levde verkligen upp till mina förväntningar med underbara klänningar, fina tal, lyx och flärd och massor massor av kärlek!


När vi kom till min moster hade de dukat fint med god dricka & snittar.  

Innan bröllopet började kollade vi på konserten från
 konsterthuset kvällen innan.









Till middag blev det grillat.

Och till kaffet blev det god tårta!


Dagens Sara - 20100619!


Dagen till ära hade jag klätt mig i vit för att fira det kungliga bröllopet!


Presenter från födelsedagen!


Denna fina Orkidée kom Martina över med på min födelsedag.

Örhängen från världens bästa Andreas!


Tisdag - 20100615!

Idag är det min dag, idag fyller jag 22 år!
Imorse fick jag sovmorgon vilket var väldigt härligt även om det bara handlade om att jag fick sova 30 minuter extra. Men min kropp var glad då den ännu inte vant sig vid att kliva upp tidigt på mornarna. Dagen har spenderats på jobbet, hela förmiddagen var vädret toppen men på eftermiddagen blev det hemskt kallt, hoppas på bättre väder imorgon!

Nu har precis söta Martina varit över på fika och gett mig en jätte fin blomma (kort kommer!) Så nu blir det till att ta det lungt resten av kvällen för imorgon väntar en lång arbetsdag.


Kvällens middag bestod av tacos efter min önskan!


Dagens Sara - 20100613!


Födelsedagsfirande - 20100613!

Två dagar för tidigt hade vi idag haft födelsedags firande för mig tillsammans med släkten. Vädret hade varit mullet hela dagen men precis lagom till att vi skulle börja äta fullständigt öppnade sig himlen och regnet öste ner men som tur var hade vi dukat inomhus. Men förutom väldigt otur med vädret så har vi haft en jätte mysig eftermiddag och kväll som bjöd på goda pajer & sallad och fika med jordgubbstårta. Jätte fina presenter där alla hade tänkt på nya lägenheten med nyttiga saker, presentkort och pengar.
Tack alla som kom! <3

 
Andreas garnerar tårtan

Mat!



Paketöppning..

Av mina kusiner fick jag en present som till stor del bestod av en pik bestående av: "SARA BÖRJA ÖVNINGSKÖRA!" (Skylten har gått i arv och nu var det min tur!)



När man fyller år får man ta tårta först!

Jätte goda jordgubbstårtan!


Middag för att fira flytten!

Igår kväll efter flytten gick vi tillsammans med mina föräldrar ut och firade att flytten var klar. Jag åt en god plankstek och efter middagen gick vi hem och kollade på filmen 2012 som jag såg i vintras, riktigt bra film!


Jag & Andreas!

Puss min älskling!


Lördag - 20100612!

Hej allihopa! Jag lever, jag har inte slutat blogga och allt är bra med mig! Jag har bara haft en av de mest intensiva veckorna på väldigt, väldigt länge.. I måndags började jag jobba igen, så hela veckan har jag arbetat långa dagar till 17-18:00 och när jag kommit hem har vi antingen packat flyttlådor eller varit iväg och handlat saker till lägenheten till sent på kvällarna och sedan upp tidigt och iväg till jobbet igen.

Men idag gick ÄNTLIGEN flyttlasset även om vi får vänta någon vecka till innan vi på riktigt kan flytta in i lägenheten eftersom det fortfarande är en hel del kvar att göra i köket. Så det blir till att flytta in i mitt gamla "flickrum" ett tag samtidigt som vi fixar klart det sista.
Flyttningen gick väldigt bra, på ca 4 timmar var alla saker över och både jag och Andreas kände att en tung sten släppte efter veckor av fixande inför flytten.

Bilder från flytten:



En del av alla kartonger från igår kväll innan flytten.


Kartonger..


Kartonger..


Efter flytten åt vi flyttpizza och fikade allihopa!


Söndag - 20100606!

God kväll allihopa!

Svergies nationaldag och vi har som vanligt tillbringat helgen i lägenheten.
Nu börjar det dra ihop sig inför flytten som sker nästa helg så nu är både vardagsrum och sovrum klart förutom lite socklar. Köket är dock fortfarande en byggarbetsplats så vi får se om vi kan bo där redan nästa helg men alla sakerna kommer ialla fall flyttas över då.

Imorgon skall jag tillbaks till jobbet efter ca ett halvår för ca 1,5 månads arbete nu innan jag går på ledighet. Det skall bli roligt att komma tillbaks och träffa alla igen och jag känner mig extra välkomnad efter att ha fått ett jätte gulligt meddelande idag från en tjej jag skall arbeta tillsammans imorgon där hon skrev att de tyckte det skulle bli jätte kul att jag skulle jobba hos dem i sommar.

Nu skall jag göra mig i ordning för imorgon väntar tidig uppstigning.

Helgen i bilder:


Målning av köket



Vardagsrummet är klart

Sovrummet nästan klart förutom socklarna.

Och idag har jag ätit årets första jordgubbar, mums!




UNDERBART!

Igår var det dagen med stort D och jag var jätte nervös hela kvällen och på natten kunde jag knappt sova. Vaknade mitt i natten och var klarvaken, min första tanke var klorofyll men försökte lugna mig själv och fick ialla fall några timmars sömn.

Efter tentan igår kändes det sådär, det var ju två tentor som bestod av en kryssdel och en uppsatsdel.
Jag tyckte kryssdelen var svårare än jag trodde så den oroliga känslan i magen höll i sig även efter tentan då jag förhoppningsvis trodde resultatet skulle komma igår kväll. På kvällen åkte jag och Andreas in till stan och åt middag Kamarina på söder för att fira att jag är klar med första terminen på högskolan och sista tentorna var skrivna. Jätte god mat som vanligt och en super mysig middag! Tack älskling <3

När vi satt på resturangen fick jag sms om att svaren kommit upp på kurswebben så efter middagen åkte vi hem och jag sprang nästan från bussen hem och så slog jag upp datorn och såg.. VG PÅ KRYSSDELEN! JAG ÄR SÅ JÄVLA NÖJD :D Så nu är det bara att hålla tummarna att uppsats delen gick vägen också men den kändes bra så det känns som jag borde grejat den också.

Nu skall jag göra mig i ordning för idag är det avslutningsdag i skolan för denna termin och sedan är det ingen mer skola förrän 30 Augusti, UNDERBART!

Bilder från igår kväll:







Onsdag - 20100602!


I den här loggboken ligger alla mina anteckningar till tentan.
Nu hoppas jag bara att jag skrivit ner bra saker som jag har användning
av på terminens två sista tentor imorgon. Håll era tummar för mig 09:00 imorgon för just nu är jag riktigt nervös..   


RSS 2.0