Torsdag - 20101125!

Jag tänkte bara skicka in ett kort inlägg, tidigt imorgon bitti åker vi iväg på våran lilla mini weekend till London över helgen. Åh, vad jag har längtat efter att få komma iväg!
Lovar att uppdatera er om allt när jag åter är på svensk mark igen.

Hej då Stockholm, hej London!

Hoppas ni också får en underbar helg! <3


Onsdag - 20101124!


Bild från förra vintern.

Idag har det kommit ganska mycket snö men inte alls lika mycket som på bilden ovan från förra vintern när det verkligen var underbart mycket snö! Veckan är i full gång och i måndags startade nya kursen, barn & religion. Det är väldigt mycket kurslitteratur, grupparbeten och långa dagar men hittils tycker jag det känns som en väldigt spännande kurs, dels för att jag alltid varit intresserad av religion och för att jag älskar seminarier och föreläsningar där det blir lite diskussioner vilket denna kurs hittils har bjudit mycket väldigt mycket på.

Annars rullar livet på i sin gilla gång förutom att det känns som att jag bara pluggar, äter och sover ungefär. Så till alla som känner sig bortglömda vill jag hälsa att jag har inte glömt er utan jag är bara väldigt stressad och off på allt just nu. Kanske kan den största anledningen till det dock bero på mitt knä som jag fortfarande har väldigt ont i. Då jag orkar inte så mycket mer än bara åka till skolan och göra alla måsten för sen måste knät vilas. I måndags tillbringade jag 8,5 timme på sös akuten och fick äntligen träffa en läkare som undersökte mig ordentligt och rönkade och gav mig en ytterligare remiss så nästa fredag har jag fått en tid på magnetrönken. Jag nästan hoppas att dem hittar något som är fel då för just nu vill jag bara att det onda ska försvinna nu..


Torsdag - 20101118!


Denna skönhet fick flytta in i min garderob förra torsdagen så nu längtar jag verkligen efter ett festligt tillfälle så jag får möjlighet att använda den.. :)

Dagens och veckans statusuppdatering består av:
- Praktiken är slut för denna termin, Vfu-rapporten är skriven och imorgon är det dags att bege sig tillbaka till skolan för sista seminaiet på denna kurs. På måndag startar nya kursen, Barn och religion.
- Jag har fortfarande väldigt ont i mitt knä, vilket gör mig ledsen.
- Jag har tvättat massa tvätt idag och ringt massa viktiga telefonsamtal.
Det största pluset denna vecka är dock att det imorgon är EXAKT en vecka tills vi åker till LONDON! Det skall bli så underbart! :D


Söndag - 20101114!


Efter ett riktigt misslyckat läkarbersök i fredags som enbart gjorde mig både ledsen och arg så hade jag fortfarande ont i knät. Därför har jag och mamma idag tillbringat halva dagen på SÖS akut för att utreda vad det är som gör så ont, så nu har jag lindat ben och fått medicin så förhoppningsvis skall det vända nu! Jag håller mina tummar för just nu är jag grymt trött på att ha ont..

(P.s) Grattis världens bästa pappa på farsdag. Jag älskar dig, du är bäst! <3


Onsdag - 20101110!


Bild från förra hösten

Jag tänkte börja med att klaga för igår var en jobbig dag därför att:
- Kollektiv trafiken fungerade inte när jag skulle hem så det tog över 1,5 timme från dörr till dörr från praktiken och hem på eftermiddagen och när jag väll kom hem var det en sjö i mina skor. Fy, nog för att jag gillar snö men för min del får den gärna vänta med att komma några veckor till..
- Alla biljetter till cupfinalen på lördag är SLUT och jag som sett fram emot att se matchen så det blir att se den hemma framför tv:n, mitt hammarby hjärta gråter verkligen stora stora tårar!

Ikväll har jag plockat fram och börjat ta tag i grammatik omtentan som iofs är om ca 1 månad men jag känner att det är dags att sätta igång så det inte blir någon stress och panik. Känns riktigt tungt att ta tag i det men det är bara att bita i det sura äpplet och köra igång för denna gång skall jag klara tentan!

Förlåt för ett riktigt klagande blogginlägg men jag bjuder på det! :)


Fredag - 20101105!


Bild från i onsdags när jag var och fikade med min fina vän S som skall resa bort en hel månad.
Trevlig resa gumman!

Första fyra dagarna på praktiken är över och jag trivs jätte bra på min nya praktikplats med väldigt trevliga personal, barn och föräldrar.
Nu väntar en efterlängtad helg där jag inte skall öppna enda skolbok på hela helgen utan bara vara och njuta av ledigheten något som jag inte gjort på väldigt väldigt länge!
Ikväll blir det idol och slappa i soffan.
Hoppas ni får en fin fredagskväll! <3


ÄLSKADE BADKAR! <3

Förra måndagen kom denna skönhet hem till oss och jag är undebart lycklig över att ha ett badkar igen!




Måndag - 20101101!

Idag är det redan första november och jag är äntligen tillbaka efter en veckas ofrivillig bloggpause där jag bosatt mig i min pluggbubbla. Men nu är hemtentan ÄNTLIGEN klar och bredvid mig på bordet ligger den 11 sidor långa uppsatsen som jag imorgon eftermiddag skall åka till skolan och lämna in..

Imorgon skall jag även ut på min sista VFU period på förskola och jag måste erkänna att jag är lite nervös då jag skall vara på en ny förskola än de tidigare terminerna med nya pedagoger och barn.

Så nu skall jag packa min ryggsäck och sedan är det dags att krypa till sängs om jag skall orka upp imorgon.
God natt på er alla! <3


Bild från i torsdags kväll när vi var ute & firade T.


RSS 2.0