ROSA FEST - 20101023!

Igår kväll var jag iväg på 25 års firande av en tjej från skolan, temat för festen var ROSA. Ett tema som naturligtvis gillades väldigt mycket av mig! :) Det bjöds på goda pajer, pizza, snittar och tårta till efterrätt. Vi lekte frågesport och dansade tills jag blev alldeles varm! En riktigt lyckad lördagskväll!


Inbjudan som levererades redan i slutet av Augusti!


Dagens Sara 101023 i min rosa klänning kvällen till ära!


Söndag - 20101024!

Söndag eftermiddag och helgen börjar lida mot sitt slut men först skall jag åka iväg på Body pump om en stund, skall bli riktigt skönt att komma ifrån skolböckerna en stund där jag annars känner mig rätt fastklistrad just nu med en stundande hemtenta.
Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering just nu men det har varit en tuff vecka i skolan med hur mycket läsning som helst, föreläsningar och grupparbeten. Dessutom fick vi tillbaka grammatikduggan som jag tyvärr missade med bara 4 ynka poäng så nu väntar omtenta i början av december på den..

Den närmaste veckan blir det nog också ganska dålig uppdatering då hemtentan skall skrivas men jag ska försöka uppdatera så mycket jag hinner!


I fredags kom första snön för denna säsong till Stockholm, en anning förvånad blev jag när jag drog upp rullgardinen och mötes av denna syn på morgonen måste jag erkänna! :)


Måndag - 20101018!

Måndag morgon igen och en ny vecka står för dörren..
I fredags kom jag hem från skolan och kände mig riktigt deppig, allting kändes bara för mycket så hela lördagen la jag böckerna på hyllan för att orka ta nya tag igår.
Resten av helgen har jag förutom att plugga, vilat och umgåtts med Andreas, sett på Bajen match och ätit middag med pappa i lördags.

Idag står två föreläsningar på schemat mellan 12-16 så nu skall jag göra mig i ordning för att läsa lite innan jag beger mig iväg till skolan.
Hoppas ni får en bra start på den nya veckan! <3


Torsdag - 20101014!


Dessa tre böcker har varit mitt sällskap båda igår och idag när jag varit "ledig". För just nu är det väldigt mycket i skolan med inlämningsuppgifter, massa massa massa sidor att läsa och en strundande hemtenta. Denna kurs är  galet intensiv och man känner sig verkligen hela tiden mer eller mindre stressad!
Efter dagens läsning är jag väldigt trött så resten av kvällen ska jag tillbringa framför tv:n och ikväll det dags för andra avsnittet av Robinsson, woho!


Dagens Sara - 20101010!


80-års kalas 20101010!

Nästan ett år efter det senaste 80 års kalaset för mormor var det i söndags dags för 80 års kalas för älskade morfar! <3
En riktigt trevlig kväll med släkten som bjöd på god mat och trevligt umgänge.

Kvällen i bilder:


Förrätt, Västerbottenpaj.

Varmrätt: Kapris marinerad oxfile med potatisgratäng, sparris och pepparsås.

Tårtan!

Jag & Andreas.

Blommor!


Söndag - 20101010!

I fredags var jag på middag hemma hos kusin I. Hon bjöd på riktigt goda jugoslaviska biffar och till efterätt blev det den klassiska glassbåten. Kvällen spenderades med mycket tjejsnack, bra musik och färgning av A hår. En riktigt trevlig kusinkväll! <3






Jag & kusin A!

Gårdagen spenderades framför skolböckerna och på eftermiddagen gick jag och Andreas en långpromenad i det underbara höstvädret.

Idag är det redan söndag och helgen börjar lida mot sitt slut. Jag har alldeles nyss skrivit klart skoluppgiften som skall vara inne imorgon så nu skall vi göra i ordning oss och åka en sväng till centrum och köpa blommor inför kvällens 80-års kalas!
 


Steget till mitt nya liv..

I lördags var jag ju på shoppingrunda och letade efter ett par träningsskor eftersom dem jag haft var högtid att byta ut. Jag hittade då dessa skönheter som desutom är riktigt sköna.
Men eftersom det enda paret i min storlek var smutsiga så fick jag vänta tills igår innan dem kunde följa med mig hem.
Så nu längtar jag tills nästa body pump pass så jag får inviga dem! :)




Fredag - 20101008!


Jag från lunchen igår.

Igår hade jag och pappa en riktig "far och dotterdag" med lunch på mysiga Gunnarsons café på Söder, lite små ärenden och en fika uppe hos farmor.
  Tack för en mysig dag pappa! <3

Nu är jag precis hemkommen efter en förmiddags power walk så nu är det dags att bege sig tillbaka till skolböckerna igen..


Onsdag - 20101006!


Dagens Sara 101006!

Onsdag och igår var det (äntligen?) dags för den hemska grammatikduggan som jag varit orolig för sen kursen startade för 2,5 vecka sen. Jag lämnade salen med en känsla av att jag gjort mitt bästa och att jag hoppas att det skall räcka till ett godkänt men det återstår att se när lärarna har rättat klart om ca 3 veckor..
Idag har jag varit i skolan på två föreläsningar och nu väntar lite långledigt fram tills måndag men jag lär ändå ha att göra med litteratur som ska läsas och en skrivuppgift som ska vara inne på måndag.
Ikväll skall jag hem till A på lite tårta och födelsedagsfirande, riktigt trevligt skall det bli!


Lördag - 20101002!


Igår kväll var jag och Andreas iväg på en liten "dejt" med bio och middag. Vi kallade det dejt fast vi varit tillsammans i mer än 3 år men man kan väll gå på dejt ändå! :) Vi såg filmen Oceans, en film om våra världshav och djuren som bor i dem. Riktigt fin film och man lämnade salongen med en känsla av att vi måste rädda jordens alla djur. Tyvärr, fick jag lite cosmonova känsla av filmen och blev lite illa mående på slutet.
Efter filmen gick vi och åt grekmat på vårat stammis ställe.

Nu skall vi alldeles strax åka iväg till farsta och jag skall försöka få tag på ett par nya träningsskor.


RSS 2.0