Onsdag - 20100929!


Dålig uppdatering men det finns väldigt lite roligt att berätta just nu.
Dagar består mest av skolan och grammatik plugg! Börjar bli väldigt trött på det men tentan börjar närma sig så det är bara att kämpa på för att ha en chans att klara den.

Nu skall jag hoppa ner i soffan och titta på halv åtta hos mig innan det är dags att springa ner till tvättstugan igen!


Måndag - 20100927!

God morgon måndag!
Helgen har rustat fram i lördags var vi i Farsta och kvällen tillbringade vi på en liten mini kräftskiva hemma hos Andreas pappa. Igår bestod hela dagen av plugg.
Nu är det dags att bege sig mot skolan, idag står föreläsning på schemat.
Hoppas ni får en bra start på den nya veckan!


Dagens Sara 100925!


Onsdag - 20100922!

Vi är redan i mitten på den nya veckan och i måndags drog den nya kursen igång i skolan, grammatik.
Jag vet inte vad hur jag tänkte innan kursen började men antar att jag trodde mina kunskaper kring grammatik var ganska bra och att det inte fanns så himla mycket mer att lära sig än substantiv, verb och adjektiv men där trodde jag fel! Dessa tre dagar har vi fått lära oss saker som jag inte hade en anning ens existerade i det svenska språket.

Men jag har bestämt mig att jag har gett mig fan på att jag ska klara tentan om ca 1,5 vecka så idag har jag varit på bibloteket och lånat en bok som enklare skall kunna förklara begreppen och sen är det väll bara att plugga, plugga och plugga. Känns som mitt liv kommer vara jätte roligt de närmaste veckorna men ibland måste man kämpa för att komma förbi stora stenar och i detta fall är stenen grammatiken..

(P.s) Om ni tycker jag låter less och missnöjd så är det precis så jag känner mig just nu!  :)


Söndag - 20100919!


Idag var det äntligen dags att gå iväg och rösta. Det är en speciell känsla när man kommer in i vallokalen tycker jag, en härlig känsla där varje människas röst är lika mycket värd.
Nu skall jag kolla på valvakan, det kommer bli en spännande kväll att se hur svenska folket röstat.

(P.s) Idag fyller min blogg 1 år! Woho :D


Kräftskivan - 20100918!

Igår var vi på kräftskiva i Vällingby med goda kräftor och liveband.
Bilder från igår:



Dagens Sara - 20100918!


Lördag - 20100918!


Igår var tjejerna från gymnasiet över på middag även om vi saknade L & L! Det blev en riktigt trevlig kväll med massa prat och god mat.
M sov över och efter att hon åkte hem har jag legat i soffan hela dagen men nu börjar det bli dags att göra i ordning sig för ikväll väntar kräftskiva i Vällingby. Vi skall sitta utomhus i partytält men det är väll bara att klä sig varmt och hoppas på att det slutar regna!
Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag! <3


Tisdag - 20100914!


Detta är verkligen ett tecken på att hösten är på intågande!
(Bild tagen från min balkong i förmiddags)

Ett snabbt inlägg, jag sitter med hemtenta och inlämningsuppgifter som skall vara klara tills på fredag.
Men jag skall erkänna att det finns mysiga saker med att sitta inne och skriva: mjukisbyxor, varma sockor, te och löven som faller utanför fönstret. Helst hade jag velat att det hade ösregnat också för då är det riktigt riktigt mysigt att vara inne..  Nej, nu är det dags att hoppa tillbaks till pluggandet! <3


Söndag - 20100912!


Idag har jag tillbringat min söndag framför första hemtentan för denna termin. Jag känner mig riktigt nöjd över att ha kommit rätt långt idag, ville verkligen inte sitta och stressa med den då vi endast är lediga två dagar denna vecka för att hinna skriva allt.
Ikväll har jag varit på Body pump, är riktigt stolt över mig själv för jag pressade mig själv lite och körde på tyngre vikter än tidigare på mer än halva passet. Så imorgon gissar jag på grym träningsvärk, men det är smällar man får ta! :) 


Onsdag - 20100908!


Ungefär såhär har min kväll sett ut med Halv åtta hos mig & Idol. Jag som är en riktig tv junky är överlycklig över att hösten äntligen är här eftersom det betyder att många nya och gamla program har säsongsstart.
Resten av dagen har jag varit "ledig" från skolan och tillbringat min dag framför skolböckerna..


Inflyttningsfest - 20100904!

Redan tisdag och helgen rusade förbi i ett rasande tempo och i lördags var det äntligen dags för vår inflyttningsfest i lägenheten. Det blev en riktigt lyckad kväll där riktigt många vänner ville komma och fira den med oss! Dock blev det inte så många bilder då jag dels hade fullt upp att mingla runt med alla gäster och därför glömde att fota men de fåtal kort som jag och andra lyckades ta blev suddiga då blixten var avstängd, mycket klantigt av mig!

 
Jag & Andreas i början av kvällen i lördags!

Tack till alla som kom & för alla fina presenter! <3


Torsdag - 20100902!

Idag är det redan den 2 September, tänk vad snabbt tiden går och nu är vi officiellt inne i den första riktiga höstmånaden. Jag tycker det är ganska mysigt med hösten, löven faller och man får ta på sig stövlar och plocka fram dem varmare kläderna ur garderoben.

Första skolveckan har gått riktigt snabbt men det känns som man redan börjar komma in i allt igen. Vi fick ha kvar vår seminariegrupp från förra terminen men några nya och några som fallit ifrån men det har varit skönt att slippa använda första veckan till att skapa nya kontakter utan istället helt kunnat inrikta sig på undervisningen direkt. Första veckan har innehållit drama, musik och bild och väldigt mycket skratt!
Men både idag och imorgon är vi lediga från skolan, så det blev en lugn start med endast tre dagar skola denna vecka.

Nu är jag ganska nyligen hemkommen från en 1,5 timmes Power Walk med M, något som vi skall försöka göra 1-2 dagar i veckan har vi bestämt. En riktigt skön start på dagen, nu skall jag hoppa in i duschen och sedan skall jag försöka plugga lite och ringa mina två "måste" samtal idag.


Bild tagen förra hösten!


RSS 2.0