Dagens Sara - 20111224!


 
En fin julhelg tillsammans med nära och kära är över.
Jag tänkte därför kika in och bjuda er på en första bild på min julklänning och kofta som i år gick i rockabilly stil, fantastiskt fint och annorlunda tycker jag!


Glöggmingel!


  
Igår kväll efter tentan var vi bjudna till min moster på glöggmingel där det bjöds på ett helt bord fullt av godsaker, en riktigt trevlig lördagskväll!


Söndag - 20111211!


Veckan som har passerat har varit en intensiv vecka med massor av plugg från tidig morgon till sen kväll. Det känns som jag verkligen har varit inne i min "pluggbubbla". På bilden här ovan kan ni se när jag och S var ute och käkade middag i tordagskväll, vilket var första gången på hela veckan som jag hoppade ur mjukisbyxorna och gjorde i ordning mig för att umgås med någon annan än Andreas och mina naturböcker. Men igår mellan 10-14 skrev jag de tre salstentorna, det kändes bra så nu håller jag mina tummar och tår att det gick bra! 


Göteborg 26-28/11-2011.

Helgen i Göteborg var väldigt lyckad, det var härligt att komma iväg några dagar och bryta vardagens rutiner.
Tidigt på lördagsmorgonen begav vi oss iväg tillsammans med mina föräldrar som också skulle ner dit samma helg. När vi kom ner gick vi snabbt till hotellet för att checken och sedan gick vi ut på stan för att äta lunch tillsammans med mina föräldrar. Vi hittade en trevlig pub där vi åt innan vi gick sväng på stan för lite shopping. På kvällen skulle mina föräldrar på en föreställning och jag och Andreas åt en mysig middag på en grillresturang innan vi gick tillbaks till hotellet och myste med en film.







På söndagen hade vi bestämt oss för att tillsammans med mina föräldrar besöka Liseberg och deras årliga julmarknad. Då det i tidningar och på tv hade rapporterats att det skulle bli ordentligt blåsigt och att de varnades för storm blev vi glatt överaskade när vi efter en lång hotellfrukost begav oss ut på stan och mötes av enbart lite blåst och solsken, som då och då lyckades ta sig igenom molnen. Men när vi kom fram till Liseberg stod det ett gäng vakter utanför som meddelande att Liseberg var stängt pga den väntande stormen, så vi fick besviket vända tillbaka igen. Resten av eftermiddagen åt vi lunch, fikade och kikade i ett gäng affärer på stan. Framåt kvällen började det blåsa ordentligt men vi trotsade stormen och tog oss upp till en tvärgata till Avenyn där vi åt en underbart god middag på resturang "Räkan".










Fiskgrytan på resturang "Räkan" var en av de godate jag någonsin ätit!

Måndagen spenderades med en heldag på stan innan vi nöjda efter en härlig weekend satte oss på X2000 hem till Stockholm och vardagen igen!  


RSS 2.0