Blommor på en måndag!


Veckan började väldigt bra igår!
 Först hämtade jag ut terminens sista hemtenta som jag fick VG på, vilket kändes riktigt skönt så nu håller jag mina tummar och tår att salstentan också gick bra! Och på kvällen översakade älsklingen mig med de underbart fina blommorna som ni ser på bilden, lyx med blommor på en vanlig måndagkväll!

Idag har jag varit iväg på seminarium i skolan och sen har vi ätit middag på kvarterskrogen ikväll.
Imorgon skall jag först en sväng till skolan för grupparbete och på eftermiddagen skall jag ÄNTLIGEN iväg till frisören. Det skall bli riktigt skönt att klippa mig för just nu känns håret mest som en gardin som hänger ner över ansiktet.


Jordgubbar!


Årets jordgubbssäsong är äntligen är här och det har jag firat med att äta en hel del jordgubbar i helgen!


Senaste nytt på väskfronten!


Denna underbara "marängväska" fick följa med mig hem efter lördagens shoppingtur.
Jag känner på mig att vi kommer vara kompisar länge, väskan och jag!


Dagens Sara - 20110521!


En sen bild uppdatering från helgen!


I lördags var jag iväg och träffade världens bästa M.
Vi åt lunch i farsta, kollade lite affärer och pratade massor!

På lördagskvällen var vi hemma hos H och grillade.
Det bjöds på årets första grillning som smakade mycket bra, efter grillning av Andreas.


Läsa, läsa, läsa..


Idag har jag varit i skolan på två föreläsningar mellan 9-15 med två timmars grupparbete vid lunch.
Efter skolan stressade jag hem och har sedan dess läst 90 sidor på 3 timmar, en helt okej insats trots att jag var tvungen att hoppa träningen ikväll :( Det känns som att detta kommer bli en stressig vecka med massa läsande på eftermiddagarna och kvällarna då vi endast är lediga dagen en dag för att läsa.
Ungefär så är livet för en student på lärarutbildningen just nu men på fredag är det dags för sista salstentan innan sommaren.. 


HAMMARBY! <3


Igår var jag och pappa på Söderstadion.
Det var en kylig eftermiddag men vad gjorde det när Hammarby krossade västerås med 3-1!
DET ÄR VI SOM ÄR HAMMARBY, FORZA BAJEN!


Balkongmys!

Efter museumbesöket kände vi oss sugna att inta en glass i solen! Men då det var galet mycket folk i stan bestämde vi oss för att skippa att trängas med människor, och istället åka hem och äta glass på våran balkong.



  

Nu sitter jag och slötittar tittar på Eurovision song contest, Erik gjorde bra ifrån sig men jag har svårt att se att det skall räcka hela vägen till vinst men jag håller ändå tummarna lite.
Jag tycker egentligen att finalen är ganska seg, det är alldeles för mycket låtar för att jag skall orka engagera mig. Men jag är nog lite udda för jag tycker att det bästa och mest spännande är röstningen, så den ser jag framemot mest! :D 


Lördag - 20110514!

Lördagsmorgonen började med sovmorgon för Andreas medan jag klev upp tidigt för att läsa lite kurslitteratur. Det kändes lite motigt men det är så värt det att slippa ha dåligt samvete, resten av den lediga dagen över sidor som behöver läsas.
Efter frukosten gjorde vi oss i ordning och började åka in mot stan. Jag vägrade erkänna vart vi skulle på våran överaskningsutflykt trots att Andreas gissade på allting från bio till danskurs.
När vi kom in till stan började vi med en Sushi lunch i solen!




Efter lunchen forsatte vi att gå och först när vi närmade oss slottet förstod Andreas vart vi var påväg.
Dagens mål var Medeltidsmuseumet då Andreas är väldigt intresserad av medeltiden och vad kan då vara bättre än ett besök där?
Det blev ett väldigt lyckad besök och utställningen var minst lika bra som jag minns den från när jag var liten, och besökte museumet med skolan.


Kvällens middag!


Tonfisk, sallad och bröd, MUMS!


Fredag - 20110513!


Upptäckte precis att det var en fimp på bilden på mina underbara ballerinaskor som jag tog igår när jag väntade på bussen. Men ni kan vara lugna, jag har verkligen inte börjat röka!

Äntligen fredagskväll efter en vecka som verkligen har varit full med känslor. Men nu känns det som att jag börjar smälta och acceptera allt som hänt och kan återgå till någon form av vardag igen, där jag bär med mig saknaden i hjärtat.
Mitt i allt har det varit lite svårt att ta in den nya kursen som startat i skolan men vi är inne på sista delkursen för terminen innan "sommarlovet", vilket känns mer än bra!

Med en stundande salstenta på fredag har jag suttit nedgrävd i mina ledarskapsböcker hela dagen.
Även helgen kommer få bestå av lite läsande men imorgon på dagen har jag planerat att jag och Andreas ska iväg på en överaskningsutflykt, men mer om det imorgon! :)


Tisdag - 20110510!


Flera av er har säkert märkt att det varit väldigt glest mellan blogginläggen den senaste veckan.
Min älskade farfar har efter en långtids sjukdom somnat in och jag känner att jag just nu vill lägga all min energi på att vara med nära och kära.
Jag kommer blogga när jag vill, hinner och orkar.

<3
 


Dagens Sara - 20110510!


Återigen på träningsbanan..


Igår var det dags att efter över ett halvår med mitt onda knä sätta på mig träningsskorna och ge mig iväg till träningshallen.
Jag var tillsammans med mamma på ett träningspass på Friskis, det gick bättre än vad jag förväntat mig även om jag haft lite ondare idag men inte alls så farligt som jag trodde. Efter förra veckans läkarbesök där det bestämdes att jag om ca 5-6 veckor skall få genomgå en titthållsundersökning för att ÄNTLIGEN leta efter "felet" i mitt knä så har jag fått order om att röra mig så mycket som möjligt. Som läkaren sa, att desto bättre form jag är i innan operationen desto lättare blir det efteråt..


Det blev i alla fall en liten valborgsbrasa!

Helgen är över och vi är inne i Maj månad, det är helt galet vad snabbt denna vår har passerat.
Årets valborgsfirande blev lyckat med trevliga människor och god mat.
Och kanske det viktigaste av allt, vi fick se en valborgsbrasa, en väldigt liten men det var ialla fall en valborgsbrasa.. :)

RSS 2.0