Söndag - 20111030!



Söndagkväll och helgen börjar lida mot sitt slut. Det har varit en riktig skön helg och jag har för första helgen på väldigt länge inte öppnat och inte läst en enda kurslitteratur, vilket verkligen är lyx för en student! Ifredags eftermiddag såg vi äntligen slutet på B-uppsatsen trots att det känns läskigt att säga att vi är klara, det känns som man alltid kan förändra, förbättra och förtydliga. Men imorgon är vi lediga för att konjekturläsa igenom arbetet och sedan skall vi ses på tisdag morgon för ändringar innan det skall skickas in inför opponeringen.

Igår kväll var jag iväg på middag med tjejerna från gymnasiet. Meningen var att middagen skulle vara hemma hos oss men då Andreas kom hem i fredags med feber och förkylning fick middagen snabbt flyttas hem till M som snällt stod för "lokal" medan jag inhandlade och stod för maten. Det vart en trevlig kväll med många livliga diskussioner som vanligt :)
Idag har jag varit iväg och lunchat med kusin I som är hemma i Stockholm över helgen, det vart en hel del snack så nu känner jag mig lite mer uppdaterad på hennes nya "studentliv". Tack I för att vi hann ses i helgen! <3


Kvällens Sara - 20111029!


Sminkkurs - 111029!

Igår förmiddag hade jag äntligen bokat tid för min sminkkurs som jag fick av mina föräldrar i julklapp och med mig som sällskap till kursen hade jag mamma.
Jag var lite orolig inför besöket att det skulle bli sådär jobbigt spänt som det kan bli ibland när man går till frisören och tvingas prata om väder och vind, när man egentligen hellre skulle vilja sitta med en veckotidning i lugn och ro. Känner ni igen känslan? Men nästan direkt när vi kom in i butiken och det visade sig att tjejen som skulle sminka mig var samma tjej som jag bokade tiden av för några veckor sedan vart jag positivt överaskad, hon var jättetrevlig och väldigt duktig!

Sminkkursen var över överförväntan både rolig och lärorik, och något som jag skulle tips alla tjejer som är något intresserade av smink att gå på! Så när vi efter nästan 1,5 timme lämnade butiken hade jag både fått en riktigt snygg makeup och en hel del enkla tips kring smink som både jag och mamma kunde ta med oss hem! Jag passade även på att shoppa loss ordentligt i butiken och fick med mig en massa nya produkter hem som jag ser framemot att kunna testa framöver!




Hammarbyglädje och uppsatsskrivande - 20111025!


Bild tagen igår.
 Här ser ni anledningen till att jag älskar hösten, enligt mig kan inte naturen bli vackrare än såhär..

En mycket lyckad helg passerade i ett rasande tempo och idag är det redan tisdag..
I lördags eftermiddag såg jag på den viktiga måste matchen om Hammarbys kvala eller inte kvala i superettan, som slutade med mål och vinst i 95:e matchminuten. När bollen satt i nättet och det var klart att Hammarby skulle slippa kvala så släppte all nervositet och jag grät glädjetårar, vilket jag förstår kan låta konstigt men för mig är Hammarby så mycket mer fotboll. Lördagskvällen fortsatte sedan med tjejkväll hemma hos mig tillsammans tjejerna innan jag och M gick ut och dansade på "Södermalm - Ett ställe" tills fötterna värkte.
Resten av helgen har jag pluggat vilket verkligen är den största biten i mitt liv just nu, då vi är inne i avslutet på B-uppsatsen som vi skriver tillsamamns i grupp, vilket tidvis är en riktig prövning med ständiga kompromisser kring formuleringar och uppsatsens utformande. 

Nu skall jag krypa upp i soffan och se på tv innan det är dags för läggdags för imorn väntar tidig uppstigning för sista handledarträffen innan arbetet skall lämnas in på tisdag.  


Hallampa!


Nya hallampan är på plats och vår hall har plötsligt förvandlats till en prickig värld, fantastiskt häftigt tycker jag!
Eller vad tycker ni? :)


Dagens Sara - 111012!


Igår var det äntligen (jag erkänner att jag längtat) tillräckligt kyligt ute för att inviga min nya höstkappa!


Tisdag - 111011!


Bokanalys, kurslitteratur, vetenskapligt arbete och en förkylning som aldrig vill gå över.. 

Pratade precis med en kompis som uppmärksammade mig på att jag inte bloggat på bra länge nu, och jag kan bara erkänna att de stämmer. Jag är nu inne på min andra förkylning (eller gick den andra ens över?) på två veckor och börjar på riktigt bli väldigt trött på att vara sjuk. Hösten och vintern är verkligen en härlig bacillbomb för oss studenter. Eftersom studenter aldrig har tid att vara sjuk, så går alla till skolan oavsett och bacillerna går bara runt, runt i föreläsningssalarna.
Jag vill träna och vara pigg, inte hosta och låta som Kalle Anka när jag pratar..


Ett paket kommer lastat med..


..En ny hallampa!


RSS 2.0