En kort tillbakablick på år 2011!

I lördags skålade vi in det nya året 2012 och nu står ett helt nytt år för dörren, ett år som förhoppningsvis skall innehålla en hel del nya möjligheter..

För mig har 2011 känslomässigt varit ett blandat år som innehållit både sorg - glädje, kärlek - vänskap, vilket jag tror gör att det i år känns extra svårt att skriva en löpande text kring det gångna året. Jag har därför bestämt mig för att lägga upp lite bilder som får representera mitt 2011:

                                                     


Dagens Sara - Nyårsafton 20111231!


Julafton - 20111224!

Årets julfirande inleddes precis som förra året den 23:e hemma hos oss med uppesittarkväll tillsammans med min mamma. Vi åt "minijulbord " och spelade bingolotto. Precis som förra året vann vi ingenting, men vi får väl hoppas på bättre lycka nästa år igen! :) Vid 22 tiden kom även pappa över efter jobbet och hann vara med en stund på uppsittarkvällen, mys! 



Julafton spenderades detta år hemma hos mina föräldrar tillsammans med släkten där vi firade en traditionell jul med glögg och pepparkakor till Kalle Anka, massor av god julmat, julklappsutdelning, svensson svensson´s julavsnitt och sällskapsresan som avslut på kvällen. 
För mig och Andreas var det en speciell jul då vi för första gången firade julafton tillsammans vilket kändes underbart mysigt! <3 






RSS 2.0