Fredag - 20110225!


God morgon underbara fredag!
Igår hade jag stor gruppredovisning i skolan så nu är det långhelg innan nya kursen drar igång på måndag, underbart.
Jag har redan hunnit tvätta tre tvättmaskiner här på morgonen och nu ska jag snart göra mig i ordning för att bege mig in till Söder för ett litet ärende och sedan skall jag hem till mina föräldrar som kom hem från Thailand igår efter 16 dagar och kramas med dom.


Onsdag - 20110223!

I torsdags förra veckan var jag iväg och gjorde en synundersökning och som jag trodde så hade min syn ändrats och mina glasögon var för starka. Igår förmiddag var jag iväg och lämnade in dem för byte av glas och förhoppningsvis ska de vara klara imorgon.
Jag förstod att det skulle kännas konstigt att vara utan men eftersom jag väldigt sällan har på mig dom hemma när jag tittar på tv och sådär så trodde jag att det skulle gå ganska bra. Men nu när man inte kan ha på sig dom så känns det plötsligt väldigt viktigt för mig att ha dom..
Att jag får lite ont i huvudet är väll en sak men det konstigaste är känslan när jag går utomhus eller vistas utanför hemmet utan dom, jag känner mig väldigt naken och som att en stor del av mig saknas och dessutom blåser det konstigt i ögonen.. :) 

Jag trivs egentligen inte visa mig utan mina glasögon för andra människor än de allra närmaste och jag avskyr verkligen när människor säger, "Kan du inte ta av dig glasögonen så jag får se hur du ser ut utan"  antar att det har att göra med att jag en gång i tonåren fick höra att jag såg konstig ut utan? En kommentar som verkligen lyckats fastna någonstans långt bak i mitt huvud och som alltid ploppar upp när människor ber mig ta av mig glasögonen..
Nej, jag hoppas verkligen att de är klara till imorgon eftermiddag så jag kan hämta hem dom igen!


Måndag - 20110221!

En väldigt lugn helg har passerat och jag har passat på att vila upp mig massor. I fredags skulle jag egentligen ha gått ut på krogen och dansa tillsammans med tjejerna från gymnasiet men efter en vecka med feber och en hemsk förkylning så orkade min kropp helt enkelt inte och jag stannade hemma.
Antar att jag kan tacka min lugna helg att jag äntligen mår bättre och är laddad för en vecka i skolan med grupparbete och stor redovisning på torsdag.

Måndag är en riktigt bra tv-kväll och det är tur att vi har en inspelningsbarbox här hemma för nu klockan 20:00 är det hela tre program som jag vill se samtidigt! Familjen Annorlunda, Gynekologen i Askim och Big Brother står på schemat ikväll men först skall jag hoppa in och ta en värmande dusch innan tv:n väntar! :)


Blommor!


Tre underbara rosor kom älsklingen hem med igår kväll! <3


Födelsedagshelgen!

I helgen var det Andreas riktiga födelsedag och vi hade planerat en helg fylld med firande men då jag började känna mig dålig i fredags så har helgen inte riktigt blivit som planerad utan mer bestått av firande blandat med vila. I fredags var vi ute och käkade middag tillsammans med Andreas pappa och familj, det blev en mysig kväll med god mat!
På lördag var det min och Andreas dag som jag hade planerat med min överaskningsfödelsedagspresent så på morgonen till frukosten fick Andreas detta kuvert..  
Och när han öppnade visade det sig att det innehöll två biljetter till musikalen Leva livet på kvällen!




Innan musikalen startade, vi hade jättebra platser.

Födelsedagsbarnet!

Hemma igen efter en helt underbart bra kväll som både jag & Andreas var jätte nöjda med och musiken var fantastiskt, dom hade verkligen inte valt att ta med en enda dålig låt!


Fredag - 20110211!


Idag skulle det ha varit sista dagen på VFU:n, en vecka som annars varit väldigt rolig och givande.
Men imorse när jag precis skulle bege mig hemifrån så ringde Andreas och sa att alla bussar var inställda, men jag tänkte att det var lika bra att trots det ge det en chans och bestämde mig för att gå mot bussen. På vägen dit blåste det helt galet och då ingen hade plogat gångvägarna fick jag turas om att gå på vägbanan och pulsa i snön som nådde upp till mina knän. När jag äntligen kom fram mötes jag av massa människor och inga bussar, jag stod och väntade i över 1 timme och ingen buss syntes till på hela den tiden innan jag bestämde mig för att bege mig hemåt igen.
Väldigt trist slut på veckan, jag hade väldigt gärna velat vara sista dagen på praktiken idag men men.. Vädret kan man tyvärr inte rå för.

Ikväll skall vi ut och fira Andreas, resturangbesök med hans pappa står på schemat om vi nu lyckas komma in till stan vilket jag verkligen hoppas..  


Fest för Andreas - 20110205!

I lördags hade vi lite tidigt födelsedagsfirande här hemma för Andreas som fyller år nu i helgen.
Det blev en riktigt trevlig kväll med en bra blandning av människor, trevligt umgänge, singstar och massor av skratt.
Tack till alla vänner som kom och förgyllde kvällen! <3




Andreas och hans bror!

Fina tjejerna!

Jag & Martina! <3

Sing star!

<3

A & R!


Lördag - 20110205!


Lägenheten är städad, drickan är på kylning och ikväll blir det lite tidig födelsedagsfest här hemma för Andreas, woho! :D


Äntligen är den på plats!

I måndags var vi och hämtade sängen och det blev så himla fint! Den passar precis så bra som jag trodde i både färg och stil i vårat sovrum. Och efter att ha sovit två nätter i den nu kan jag inte säga mer än att vi är helnöjda!






RSS 2.0