Måndag - 20100712!

God kväll alla underbara!

Idag har det varit den varmaste dagen på jobbet på mycket länge och det hjälpte varken att öppna fönster eller vara utomhus. Ett tag var vi övertygade om att det skulle bli åska då det blev alldeles mörkt utanför fönstret men det kom bara några ynka regnstänk och sedan var det över. Idag tyckte till och med jag som inte gillar åskan att det hade varit skönt med en ordentlig urladdning för naturen men det lär väll få dröja ett tag till.

När jag kom hem var Andreas mamma med familj över. P hjälpte oss att foga kaklet som vi satte upp i lördags. Nu återstår bara mjukfogen men vi är super nöjda med resultatet.
Eller vad tycker ni? :)








Kommentarer
Postat av: Nicki

fint :) Vi får ha inflyttnings middag hos dig sen :)

2010-07-13 @ 19:10:20
URL: http://niicki.blogg.se/
Postat av: M

det blev super snyggt ju:D härligt nu är det äntligen klart.

2010-07-13 @ 19:33:29
Postat av: C

Hej!

Jävligt snyggt kakel. Jag och min sambo letar just nu efter något liknande (eller ja, kanske något exakt?).. Vi har vitt i köket nu, men vill ha någon i samma färg som vårt golv, tänkte alltså göra om. Kaklet ni har ser ut att vara alldeles perfekt! Vart har ni köpt det?

Tacksam om du kunde svara här i kommentarsfältet.

2010-07-16 @ 21:41:00
Postat av: Sara

Svar: Tack så jätte mycket, vi är riktigt nöjda med resultatet! Vi har köpt kaklet på Bauhause och det finns i både mattsvarta (de vi har) och blanka svarta och i vit.

2010-07-16 @ 23:17:57
URL: http://idagochiframtiden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0