Tisdag 20100330!

Idag har vi haft en heldag med skolan vid Brosjön i Tumba. Vi fick mäta vattendrag, observera och prata om isen, adoptera ett varsitt träd och göra upp eld. Dagen var rolig och vädret var verkligen toppen. Vi satt i solen och åt våran matsäck och när jag kom hem upptäckte jag att mina kinder faktiskt hade fått lite färg, UNDERBART!

Nu är det ingen mer skola förrän nästa tisdag så det blir lite "påsklov" vilket känns väldigt lyxigt även om jag har lite att läsa så skall jag passa på att njuta massor av den lediga tiden!


Dagens klädsel var funktionella skogskläder!


Påsens innehåll..


Det var denna skönhet som gömde sig i påsen,
klänningen kommer från H&M:s Garden Collection!


En trevlig lördag!

Nu är jag hemma igen från en jätte trevlig eftermiddag i Farsta centrum där vi både fikade och gick en sväng i affärerna.
Det börjar komma in massor av fina vårkläder i affärerna nu och man får verkligen lust att shoppa även om det känns som det mesta av pengarna framöver kommer gå till nya lägenheten!


Dagens inköp!
Någon som vågar sig på en gissning vad påsen innehåller?


20100327!

God förmiddag alla söta!
Igår var det sista dagen på VFU:n för denna period så på måndag är det tillbaks till skolan som gäller även om vi bara går måndag-tisdag för att sedan få lite välförtjänt ledigt i ca 1 vecka, underbart!
Igår kväll var S över på middag och såg på lets dance finalen. Tack för en trevlig kväll!

Nu skall jag alldeles strax bege mig iväg och fika med L och M från min seminariegrupp.
Hoppas ni får en fin lördag!


Dagens Sara!


LYCKA LYCKA LYCKA!

Efter 3 dagar av budgivning och känslomässig bergodalbana så avslutades budgivningen igår eftermiddag och ca 1 timme efter skrev vi kontrakt. VI FICK LÄGENHETEN!
Just nu känns allting väldigt overkligt men det är helt underbart och vi är så glada.

Nu skall jag göra mig i ordning för sista dagen på VFU:n denna period och ikväll kommer S över på middag.
Hoppas ni får en fin fredag!
/Sara


Tisdag 20100323!

Igår kväll var vi ute och firade Andreas lillebror som fyllde 18 år. Det blev middag på Hard Rock Cafe med väldigt god mat. Det var första gången jag var på Hard Rock i Sverige, jag har tidigare bara varit i London och Oslo men maten smakade minst lika bra här! Efter middagen följde vi med en sväng till Tunnan i gamla stan och hängde ett tag innan det blev hemgång, det blev ganska sent så man var rätt seg imorse när klockan ringde 06:00.


Förrätt!

Varmrätt! (Jag var lite seg på att ta kort!)


Idag har budgivningen på lägenheten startat, det är jätte spännande.. Hittils är vi 4 st som budar på lägenheten och priset går uppåt men än så länge inte i någon rekord fart. Vi får se, fortsättning följer imorgon när budgivningen fortsätter!

 


Måndag 20100322!

God morgon alla underbara!

Visningen igår var väldigt spännande, lägenheten var precis vad vi hoppades på så nu ser vi med spänning fram emot när mäklaren ringer imorgon och budgivnigen startar så får vi se vart det slutar.. Fortsättning följer!

Nu är det måndag morgon vilket innebär att sista veckan på praktiken drar igång även om vi skall tillbaka om några veckor igen. Idag skall jag så krassefrön tillsammans med barnen och ha handledningsmöte med min handledare.

Hoppas ni får en fin måndag och en bra start på den nya veckan!


Igår kväll blev det godis & film på kvällen!
Jag äter sällan godis längre men igår blev det några bitar :)


Söndag 20100321!

Nu skall vi alldeles strax bege oss iväg, idag är det lägenhetsvisning som står på schemat. Lägenheten är en 3:a på 70 kvm som ser väldigt fin ut på internet så vi har stora förhoppningar.
Hoppas ni får en fin söndag!


Dagens Sara!


Lördag 20100320!

Idag har jag äntligen kunnat flyttat hem igen efter nästan 1 vecka hemma hos mina föräldrar. (Tack m & p att jag fick bo hos er!) Nu är älsklingen frisk och vi har spritat och tvättat det mesta här hemma så nu är det bara att hålla alla tummar & tår att jag klarar mig ifrån dumma magbaciller!

Igår kväll var det utgång tillsammans med M för att fira hennes lillebrorsa som fyllt 18 år. Det var extra roligt att vara med just när han fyllde 18 eftersom vi lovat honom att följa med honom ut för flera år sedan och igår var äntligen kvällen kommen. Kvällen blev lyckad med bra musik, trevligt umgänge och faktiskt en hel del dans. Åh, det var så länge sedan jag var ute och dansade så jag passade på att njuta ordentligt av den höga musiken och lamporna som blinkade i takten till musiken.


Stämpeln från igår sitter fortfarande kvar på mina vinter torra och röda händer!

Nu skall jag krypa upp i soffan och se på första delen av Millenium serien.
Imorgon väntar en spännande söndag men mera om det då..


Tisdag 20100316!

Dålig uppdatering men jag har tillfälligt flyttat till mina föräldrar några/någon dag medan min älskling ligger hemma och mår väldigt dålig av dumma magbaciller.. Krya på dig älskling!
Själv är jag fortfarande förkyld men det börjar kännas lite lite bättre idag. 3 veckan på praktiken är i full gång och jag håller på med mitt rymdprojekt och njuter av solen hela dagarna, underbart!

Så nu vet ni vart jag håller hus, återkommer med ordentlig uppdatering här på bloggen när jag är hemma och har tillgång till min egen dator igen!

/Sara!


Uppdatering direkt från soffan!

Helgen har passerat i ett rasande tempo som vanligt. I torsdags kväll började jag känna mig hängig men lyckades ändå ta mig iväg till praktiken på fredagen också även om jag var långt ifrån pigg. Så efter en lugn helg med mycket sömn så börjar det kanske kännas lite bättre även om jag fortfarande är väldigt förkyld och knappt känner någon smak när jag äter..
Just nu ligger jag nerbäddad i soffan och tittar på Blåsningen, en sysselsättning jag tänkte fortsätta med resten av kvällen så jag förhoppningsvis skall orka med en ny vecka imorgon.

(P.s) Vad tyckte ni om schlagerfinalen igår?
Jag hoppades på Salem och är därför lite besviken över vinnaren även om Annas låt också var helt okej så var det ingen av mina allra största favoriter.

Onsdag 20100310!

God kväll alla söta!

Visst har det varit helt underbart väder både igår & idag? Vårkänslorna har verkligen kommit nu och jag blir så glad av att äntligen få se solen!
Jag är medveten om att det är väldigt dålig uppdatering nu under VFU:n (praktiken) men det beror mest på att alla dagar ser ungefär likadana ut: Jag kliver upp, jag äter frukost och ser på Vakna med the voice, jag gör i ordning mig, jag går till praktiken och är där i 8 timmar, går hem, lagar mat, slappar framför tv:n och är väldigt trött, somnar och sen börjar det om igen nästa dag..

Igår skulle jag plocka upp mina nya underkläder som jag köpte i centrum upptäckte jag till min stora förvåning att LARMET satt kvar! Så lagom irriterad fick jag igår efter praktiken gå ner till centrum och be personalen ta bort larmet..


Måndag 20100308!

God morgon!
Nu är det måndag och en ny vecka har startat.
Helgen har varit bra och innehållit en sväng till stan i lördags och igår var det centrum & städdag här hemma.
Nu skall jag göra mig i ordning inför dagen, strax dags att bege mig mot praktiken.
Hoppas ni får en fin måndag! 
/Sara

Återträff med BF-tjejerna!

Igår var det middag hemma hos L med tjejerna från gymnasiet.
Det blev en jätte trevlig kväll med mycket skratt, god mat och trevliga samtal. Alla arbetar antingen inom förskolan eller pluggar till lärare så det blir mycket diskussioner om förskolan och skolan villket alltid är både roligt och intressant.
När vi träffas allihopa tänker jag alltid på hur roligt vi hade det under gymnasietiden tillsammans och ibland kan jag verkligen sakna den tiden! Men jag är jätte glad att vi håller kontakten och träffas med jämna mellanrum, det betyder mycket!


Middagen!

M & S!

A & L!

L, A & jag!

L hade bakat jätte goda muffinsar!

Sen var det dags att skrapa trisslotter...

7 stycken är skrapade och vi vann INGENTING!
Riktigt dålig utdelning men vi var glada ändå :)
 
Tack för en super trevlig kväll tjejer! <3


Måndag 20100301!

Jag vet att det varit lite dålig uppdatering under helgen men jag har haft fullt upp. I lördags var jag och Andreas på stan och åt lunch, handlade på bokrean och kollade på lite annat smått och gott. På kvällen var det middag hemma hos Andreas pappa och melodifestivalen på kvällen. HUR KUNDE INTE PERNILLAS LÅT GÅ VIDARE? Jag tycker hennes låt absolut var en i bland de bästa detta år. Den måste gå vidare på lördag annars kan inte svenska folket rösta..

Idag var jag tillbaka på VFU:n (praktiken) igen. Denna period skall vi vara ute först 4 veckor nu och sedan 3 veckor till. Det var roligt att vara tillbaka igen och blir precis som i höstas ett skönt avbrott från både studierna och all läsning..


Dessa två böcker fick följa med mig hem i lördags från
bokrean och kommer bli mitt sällskap de kommande veckorna
då vi inte har någon kurslittertur som skall vara läst på 4 hela veckor!
Säga vad ni vill men chiclitteratur är mycket mer underhållande än fysikböcker..


RSS 2.0