Söndag - 20110130!

Igår kväll var jag iväg på middag hemma hos A tillsammans med några av tjejerna från gamla BF-klassen på gymnasiet. A bjöd på god fördrink och chokladtårta som hon bakat till efterrätt. Resten av kvällen åt vi god mat, pratade massor och jag passade på att mysa massor massor med A helt underbart söta hund! 
Tack för en super trevlig kväll som vanligt tjejer! <3








Jag & A!


Myskväll - 20110128!


I fredags kväll överaskade jag älsklingen när han kom hem från jobbet med mysmiddag. Efter en stressig vecka kändes det som vi båda behövde en middag där vi bara fick prata massor och ta hand om varandra!


Vi åt grekisk potatiskaka, biff, rödvinssås och sallad, mums!


Fredag - 20110128!

Första veckan på nya terminen har startat och veckan har varit väldigt intensiv. Den har innehållit allt ifrån massa föreläsningar och kurslitteratur som skall läsas och som toppen på isberget så mådde jag riktigt dåligt i måndags kväll efter en lång dag i skolan som ledde fram till extrem huvudvärk och dessutom har jag drabbats av en riktig vintertrötthet? som gör att jag måste kämpa mig upp ur sängen varje morgon, jag som alltid brukar vara en morgonmänniska och inprincip hoppa upp när klockan ringer.

Men veckan har inte bara innehållit massa skola och tråkigheter utan också en hel del ljusglimtar:
-
Att vi i söndags var och köpte våran nya sängstomme och beställningstiden skulle vara 2-6 veckor men igår ringde de från affären och sa att den kommit. Så antingen blir den hämtad nu i helgen eller i början av nästa vecka, woho!
- Vi har i veckan fått våran första kurslitteratur på engelska och jag var så himla himla stolt över mig själv när jag slog ihop boken och hade läst klart de första 3 kapitlena. Det fick mig att förstå att det bara gäller att tro på sig själv, man klarar det mesta! :)
- Igår eftermiddag var jag och pappa iväg på Mc-mässan, det blev en jätte trevlig far & dotter eftermiddag!

Idag är det äntligen fredag och helgen kommer bestå av både nytta och nöje, något som jag ser framemot!

Lördag - 110122!



Tentaveckan är över och det här är den första helgen på länge som inte består av en massa massa sidor som skall läsas och jag istället helt kan njuta av ledigheten! Idag har jag varit iväg och ätit lunch med kusin I och ikväll har jag och Andreas varit iväg och ätit mysmiddag på kvarterskrogen.
Nu skall jag slänga mig i soffan och slappa resten av kvällen, imorgon skall vi åka och beställa något som jag längtat och väntat på länge.. Men mer om det imorgon! :)


Dagens Sara - 20110122!


Idag invigdes nya pälsvästen som jag köpte i London.

Närbild på västen!


Tisdag - 20110118!


Tentaveckan är i full gång och dagen har spenderats framför datorn tillsammans med denna hög av litteratur. Jag har hunnit en bra bit och tycker faktiskt att både ämnet och litteraturen är riktigt bra vilket underlättar en hel del.  Imorgon fortsätter skrivandet!


Söndag - 20110116!


Bild från gårdagens storkok av dillkött tillsammans med mamma.

Jag skäms för min dåliga uppdatering här på bloggen men jag har tagit en lite ofrivillig bloggpause, den senaste veckan har bestått av läsning, läsning och skola så när jag äntligen har fått lite tid över har jag helt enkelt inte orkat logga in och uppdatera bloggen. Jag har faktiskt knappt orkat se åt dator överhuvudtaget. Veckan som kommer nu är tentavecka men jag skall försöka uppdatera så mycket som möjligt för blogga är ju kul och jag vill verkligen både hinna och orka göra det!

Helgen har rusat fram i ett rasande tempo och jag har trots all läsning tidigt på morgonen och sent in på kvällarna  hunnit umgås med både vänner och familj, mys!


Torsdag - 20110106!


Idag har jag och Andreas varit iväg till centrum och gjort lite ärenden samt ätit den super goda sushin som ni ser på bilden, mums!
Imorgon är det dags för mig att återgå till verkligheten och skolan igen efter lite ledighet. På schemat står gruppredovisning och bild/dramalektion så nu skall jag göra mig klar för att krypa till sängs.


Nyårsafton - 20101231!

Lite såhär i efterhand kommer bilderna från nyårsafton. Vi firade traditionsenligt (man måste nästan börja kalla det för en tradition efter 3 året i rad) hemma hos M & M i Skogås. Vi åt god mat, umgicks och kollade på raketer och skålade i bubbel på 12 slaget, precis som en nyårsafton skall vara. 

 
Bordet var dukat med stjärnor kvällen till ära!

Förrätten: Avokado och romröror med räkor.

Varmrätten: Oxfilé, potatisgratäng, rödvinsås och sallad.

Efterrätt: Hallonmousse.

Ost och kex i väntan på 12 slaget!

Jag på loftgången vid 12 slaget.

Puss!


Tisdag - 20110104!


Idag har jag varit iväg och fikat med S. Det kändes som det var alldeles för länge sen vi setts då hon varit bortrest i en hel månad och jag hade saknat henne massa. Men nu känns det som vi hunnit uppdatera varandra om vad som hänt i livet, alltid lika trevligt att ses för lite tjejsnack!

Resten av dagen har jag tillbringat med Rasmus på luffen boken, den är faktiskt riktigt bra. Imorgon skall jag en sväng till skolan och träffa min arbetsgrupp och förbereda inför redovisningen på fredag som skall handla om barndomsskildringar i barnböcker.


Dagens Sara - Nyårsafton 20101231!


Jag i min underbara klänning från Ida Sjöstedt.


En kort återblick på 2010..

Nytt år och nya möjligheter som det så fint brukar heta även om jag tvivlar starkt på att allt helt plötsligt skall bli guld och gröna skogar för människor för att vi helt plötsligt skall skriva 2011 som årtal istället för 2010.

Jag tänkte passa på att skriva en liten kort resume kring det gångna året och kom helt plötsligt på den stora fördelen med en blogg när man skall se tillbaka på året som gått, helt plötsligt blir det lätt att minnas precis vad jag gjorde och tänkte en regnig vardag i mitten på Oktober.

Jag tycker att 2010 har varit ett bra år som har bestått av en hel del förändringar i mitt och Andreas liv. I början på året bestämde vi oss för att flytta ifrån våran 1:a i Huddinge som utrymmesmässigt började kännas på tok för liten. Vi bestämde oss för en 3:a och började kolla runt på hemnet och gå på visningar. Men i slutet av Mars hittade vi våran lägenhet som både jag och Andreas kände starkt för och efter 3 dagars budgivning var papprena påskivna och lägenheten var våran! Resten av våren bestod av en hel del planering, renovering som tog både mer tid och kraft än vad vi från början hade räknat med så båda två var väldigt lättade när vi satte nyckeln i låset i mitten på Juni och äntligen kunde flytta in på riktigt tillslut. Annars har året för min del precis som det förra handlat om skolan, kurslittertur och massa tentor men jag känner mig fortfarande stärkt i min känsla att jag gjorde rätt som valde att pluggande vidare även om man ibland undrar vad man gett sig in på frivilligt när man har både tentaångest och tvingas upp tidigt på helgerna för att hinna kombinera studier och fritid..

Jag hoppas nu att 2011 skall bli ett precis lika bra år som 2010 och bestå av mycket varma känslor tillsammans med dom människorna som ligger mig närmast om hjärtat! Och appropå 2011 så är mitt nyårslöfte för i år att jag skall börja övingsköra! :D


<3


RSS 2.0