Onsdag - 20100728!


Idag har vi varit i stan tillsammans med Andreas brorsor och handlat bröllopspresent.
Efter det gick vi och tog en fika på underbara söder.
Nu är vi hemma, har ätit och resten av kvällen blir det slappa och kanske någon film?


Innehållet i den rosa påsen..


Här kommer innehållet i påsen som jag visade här om dagen..
Denna fina jacka har jag kollat in i nästan ett år men priset var långt ifrån "studentvänligt" men nu var den nedsatt till halva priset och jag jublade av lycka när jag hittade den, ibland skall man ha tur!


Första dagen på semestern!

Första dagen på semestern startade med sovmorgon och lång frukost, det var så skönt att inte stressa iväg någonstans utan att i lugn och ro kunna starta dagen.
Resten av dagen har vi tillbringat i Farsta C där Andreas handlade en jätte fin kostym som han skall ha på sin pappas bröllop den 7 Augusti. (Bilder på både hans och mina kläder kommer när det är dags..).

Även jag fick med mig en påse hem med något jag länge velat ha..


Vad kan det vara som döljer sig i påsen?


Dagens Sara - 20100726!


Efter en heldag på stan!

Nu sitter jag hemma invirad i en filt med balkongdörren öppen och lyssnar på regnet som fullständigt vräker ner utanför. Jag måste erkänna att jag tycker det är mysigt med lite regn efter en lång tid med värme men det räcker med det regnet som kommer nu, sen vill jag ha tillbaka solen när vi nu äntligen är lediga.

Idag har jag och mamma har haft en riktig "mor & dotter dag" på stan med shopping och lunch med räksmörgås.
Jag lyckades få tag på nya gardiner till sovrummet till ett riktigt fyndpris (halva reapriset) och nya sängkläder med stjärnor på som jag velat ha så länge.
Denna skönhet fick också följa med hem..

 
Klänningen gör sig mycket bättre i verkligheten än på bild..


Lördag - 20100724!

Äntligen har sommarledigheten startat för min del. Jobbade min sista dag igår så nu väntar ett långt sommarlov (känns konstigt att säga att man har sommarlov igen!) till sista Augusti när skolan drar igång igen.
Igår kväll var vi ute och åt middag med Andreas pappa på Texas long horn på Söder. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig.

Idag skall jag åka in till stan tillsammans med mamma så nu är det dags att göra i ordning mig och sedan börja bege sig. 
Vi hörs senare! <3

Söndag - 20100718!

Återigen har helgen passerat i ett rasande tempo. Igår var min kusin A här hela eftermiddag och kollade på nya lägenheten, fikade och umgicks, super mysigt!



Idag har vi ägnat hela dagen åt att fixa i lägenheten och springa till tvättstugan. Framåt eftermiddagen kom Andreas pappa och tjej över på fika och resten av kvällen har vi slappat och kollat på Hammarby matchen som även denna gång slutade 0-0 mot Falkenberg efter mycket svagt spel av båda lagen. 


Fredag - 20100716!

God kväll!
Äntligen fredag och lite välförtjänd helg nu återstår bara 5 arbetsdagar kvar tills semestern, underbart!
Veckan har varit hemskt varm men i övrigt har jag haft ännu en trevlig vecka på jobbet och jag har fått ännu mera färg på kroppen så skall absolut inte klaga! :)

Idag fick jag en "wow-känsla" på jobbet som återigen gjorde mig säker på varför jag valt mitt yrke och varför jag väljer att ytterligare fördjupa mig genom att plugga vidare. De är härligt när man får det bevisat hur viktigt och vilket hjärta det verkligen finns i det arbetet man gör, riktigt skön känsla!  

I ondags kväll efter jobbet blev det picknik tillsammans med Andreas pappa i Tanto. När vi satt där kom det en flytbrygga på vattnet med ett band som spelade musik, häftigt!


Jag i onsdags kväll!

"De flytande bandet"


Inflyttningspresenter!

Dessa söta inflyttningspresenter fick vi av Andreas mammas familj ikväll:


Ett chokladfondue set, mums!


Kärleksten och ett litet rivjärn


Måndag - 20100712!

God kväll alla underbara!

Idag har det varit den varmaste dagen på jobbet på mycket länge och det hjälpte varken att öppna fönster eller vara utomhus. Ett tag var vi övertygade om att det skulle bli åska då det blev alldeles mörkt utanför fönstret men det kom bara några ynka regnstänk och sedan var det över. Idag tyckte till och med jag som inte gillar åskan att det hade varit skönt med en ordentlig urladdning för naturen men det lär väll få dröja ett tag till.

När jag kom hem var Andreas mamma med familj över. P hjälpte oss att foga kaklet som vi satte upp i lördags. Nu återstår bara mjukfogen men vi är super nöjda med resultatet.
Eller vad tycker ni? :)








Helgen i text och bilder!

Denna helg har verkligen varit stora fixarhelgen!
I lördags var Andreas mammas man över med Andreas tre små syskon. Så det var full rulle hela dagen :) Medan de var och handlade material och satte upp kaklet i köket roade vi oss med att rita, spela spel och leka i lekparken på våran gård.



På söndagen hade jag och M stora fixar dagen. Vi startade dagen med att hämta hem vårt nya köksbord som jag beställde på Mio tidigare i veckan. Efter att vi kört hem det så åkte vi raka vägen hem till dem och plockade ner deras vitrinskåp som vi sedan åkte och lämnade tillbaka på Ikea. Efter ytterligare en liten sväng till Mio där jag handlade en hatthylla (bild kommer när den är på plats) så begav vi oss hemåt igen i värmen för mat och ytterligare lite fix i lägenheten.
Tack M för all hjälp i helgen! <3


När vi kom hem hade älsklingen monterat upp bordet så igår kväll invigdes det med en god söndagsmiddag.


Dagens Sara - 20100704!


Söndag - 20100704!

God kväll allihopa!
Helgen börjar lida mot sitt slut och imorgon väntar en ny arbetsvecka. Nedräkningen till semestern har startat, 15 arbetsdagar kvar tills ledigheten startar!
Idag har vi varit iväg på kalas till min kusin I som fyllde år för några veckor sedan men idag firade vi henne med födelsedagsfika på eftermiddagen.
 



Lördag - 20100703!


I lördags kväll var vi bjudna på middag hem till M & M där det serverades både fördrink och trerätters middag. En riktigt trevlig kväll med underbart god mat!


Fördrinken var riktigt somrig

Förrätten

Varmrätten (Knyften innehåller nilaborré, mums!)

Efterrätten (Vit chokladmousse med jordgubbar i lime och honung)


Dagens Sara - 20100704!


Nya sängborden!


Eftersom jag sedan länge varit övertygad om vilken stil vårat sovrum skall gå i blev jag överlycklig när jag hittade denna skönhet i skyltfönstret i en inredningsaffär. Två stycken sängbord blev det som nu står placerade i vårt nya sovrum.
Jag är så nöjd med köpet!
  


Fredag - 20100702!

God kväll!
Äntligen fredag och nu är det bara 3 veckor kvar att jobba tills jag går på lång ledigt ända till sista Augusti då det är dags att ta plats i skolbänken igen. Men jag skall inte klaga, jag har det väldigt bra på jobbet med massa skratt och vädret som verkligen är underbart och min kropp börjar sakta sakta ändra färg från likblek till röd/brun?

Ikväll har Selma varit över, vi åt middag och pratade, pratade och pratade. Kollade och lyssnade på gamla låtar och pratade massor av gamla minnen samtidigt som vi konstaterade att världen är bra liten! :)

Nu skall jag kolla lite på tv och sedan är det dags att krypa till sängs.
God natt!

Torsdag - 20100701!

Dålig uppdatering igen men nu har vi ÄNTLIGEN flyttat in i lägenheten och börjar få mer och mer ordning för var dag som går. Så förhoppningsvis kommer det även bli bättre med uppdateringarna här på bloggen framöver.
I tisdags sov vi våran första natt i lägenheten, de var underbart att äntligen flytta in!

Jag har även fått sista betyget från uppsatstentan som vi gjorde precis innan sommaren och jag fick VG! Helt galet nöjd efter att ha varit jätte nojig över ifall jag klarat den men nu kan jag verkligen helt släppa skolan ända fram till sista Augusti, underbart!




RSS 2.0